دیگه مطمئن شدم دوستم نداره تا الان نرفتم مشاوره بنظرتون مشاوره چند درصد تاثیر داره میخوام به خانواده م از الان امادگی بدم بگم قراره طلاق بگیرم دلم برای مامان و بابام میسوزه ولی باید بگم که شوک نشن مشاوره هم که حاضر نیست بیاد قراره تنها برم اگه بعد یه مدت زندگیم بهتر نشد میخوام تا قبل بچه دار شدن طلاق بگیرم چون خیلی سرده انگار منو نمیخواد دعا کنید برام
گلم بیشتر مردا سرد شدن بابت این گرانی و زن های خراب که تو خیابان هستن و راحت میان خودشون رو در اختیا ...
خداروشکر شوهرمن از اون لحاظ پاکه بزرگ شده تهرانه پیشش لخت بگردی نگاه نمیکنه اگههم یوقت نگاه کرد میگه اینا بچه هاش چی میخاد بشه فقط شوهر من عصبی هستا دیگه حالا یا سکوت میکنم یا هم بعضی وقتا خودمم عصبی میشم بهرحال زندگی همینه بالا پایین داره
سه ماهه اینجوریه بهشم گفتم فایده نداشته مشغله زیاد داره اما از اول ازدواجمون تا الان رفته رفته بدتر شده باهاشم حرف میزنم همش میگه تو به من احترام نمیذاری تو الی تو بلی هزار عیب میگیره
اره تاثیر داره باید زیاد بکنی طوری که تو چشمت فقط تورو ببینه خب باید صبور باشی والا شوهر منم سرده هم ...
بهش میگمم میگه مگه تو به من احترام میذاری حرف منو گوش میکنی حالا من حالت عادی نه تو دعوا بی احترامی کردم یا مثلا یه وقت یه چیزایی نظر داده نکردم ولی نه که همیشه حرف حرف خودم بوده باشه