2777
2789
عنوان

پسرم کتک زدم ناراحت هم نیستم

337 بازدید | 41 پست

من خییییلی کم پیش میاد بچم بزنم با اینکه پرخاشگره نزدیک 4 سالشه. امروز که از کار اومدم و خیلی خسته بودم یکم دراز کشیدم گوشی ببینم اینم بازی میکرد الکی منو صدا میزد گفتم بازی کن من خستم کاریم نداشته باش. هر چی گفتم گوش نداد بعد اومد شروع کرد به زدن من بازم فقط جیغ زدم ولی تحمل کردم آخر سر اومد رو گردنم نشست و محکم میکوبید تو سرم منم خیلی خسته و بی اعصاب بودم بخاطر دعوا با شوهر زبون نفهمم . محکم از رو پشتم پرتش کردم رو زمین دلش درد گرفته بود گریه میکرد باز اومد منو بزنه  گفتم حق نداری مامانت بزنی گوش نداد محکم زدم تو دهنش . بعدش کلی گریه کرد گفت دوست ندارم و فلان . ولی من برعکس دفعه های قبلی ذره ای عذاب وجدان ندارم و گفتم خوب کاری کردم حقت بود .دقیقا شبیه پدرش وقتی منو کتک می‌زنع منو میزد هم خسته بودم هم یک لحظه یاد کتک های باباش افتادم که همیشه و هر ماه منو این شکلی میزنه . از کوره در رفتم . حالا برام عجیبه چرا ناراحت نیستم چرا عذاب وجدان ندارم . خواهشا فقط مادر ها جواب بدن مجرد ها و کسایی که بچه ندارن حق ندارن نظر بدن .

آخی اون فقط دلش توجه تورو میخواسته بعد چند ساعت ندیدنت 

اما خب خودت میدونی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی بچه کوچولو بیچاره😭😭💔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آخی اون فقط دلش توجه تورو میخواسته بعد چند ساعت ندیدنت اما خب خودت میدونی

آره توجه میخواست ولی منو میزنه شدید میزد تو سرم نشسته بود. رو گردنم واقعا از کوره در رفتم . الان موندم چرا ناراحت نیستم چرا مثل همیشه از عذاب وجدان خفه نشدم 

تقصیر اون چیه باباش بد میخواستی باهاش ازدواج نکنی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

زاییدن واجبه از اون شوهر؟خدا بهت عقل بده واقعا

من فکر کردم آدم میشه چون با بچه های خانوادش خیلی خوب بود ولی وقتی زایمان کردم هر اخلاق بد داشت دو برابر شد 

الان زدی دلتم خنک شد ولی تا کی زورت بهش میرسه؟ به شوهرتم که امیدی نیست ده پونزده سال دیگه پشت شما دربیاد شما میمونی و دور از جون دو تا بی اعصاب خشن .با مشاور صحبت کن این چرخه خشونت رو تمومش کن وگرنه این وسط فقط عمر و اعصابت به فنا میره

خوب خسته بودی تحملت تموم شده بوده این بار که گذشت دفعه ی دیگه این کارو نکن

خسته هم باشه نباید بزنش مگ شوهر میره سر کار خسته میشه حق داره زنشو بزنه

تقصیر اون چیه باباش بد میخواستی باهاش ازدواج نکنی

من از همون تو عقد این حیوان نخواستم مادرم نذاشت طلاق بگیرم الان ده ساله داعم زندگی من اینه میگن مردم پشت سر ما حرف میزنن در حد حرف نیستا فشار خونشون بالا می‌ره روانی میشن اسم طلاق بیارم