2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیوتراپی رتبه بهتری حتی نسبت به پزشکی میخواد چون بجز چنتا دانشگاه دیگ ندارنش طرفیتش هم کمه بازار کارش هم واقعا خوبه 

هر کلینیک که دیدم بیمار ها بیرونش هم صف کشیدن 

خوب با چهار هزار مگه می تونی پزشکی بیاری؟پزشکی زیر هزار تموم ه

بله با رتبه ۳۵۰۰ ما میتونیم پزشکی قبول بشیم چون رتبه های سال های اخیر حباب دارن بخاطر تراز های سیوی . وقتی میگم کنکور قدیموو الان قابل قیاس نیست همینو میگم عزیز دلم . قدیم تراز ۹۰۰۰ رتبه ۲۰۰۰ میداد الان ۳۰۰۰

بنظرم شوق و علاقه مهمه ،یکی حتی تو پزشکی هم موفق نیست!!نگا یکیو میشناسم فیزیو خونده صب تا عصر بیمارستان دولتیه ،بعدش تو هفته چن جا هوم ویزیت میره با دستگاه ،هر هوم ویزیتش هر جلسه کمتر از یک ونیم نیست فکر کن هر بعد از ظهر دوتا میره فقط ۳!!

پولی درمیاره ک نگم یکم میشناسم پزشکی خونده ۷ سال اونم تو مطب تزریق فیلر و بوتاکس داره ب گفته خودش ۳ سال از لحاظ درآمدی از این شخص عقب تره

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
مردود شدم چون فقط دارو و دندان و پزشکی و فیزیو و بینایی رو زده بودم که رتبه زیر ۳۷۰۰ میخوان

ای بابا 

مگه میشه آخه 

دارو و بینایی که دیگه با رتبه ۴ هزار قبول میشه .

استرس گرفتم بدجوری 

دخترم داره می خونه دوازده تجربی 

بله برای امسال نشستم به خوندن . توکل به خدا

دخترم خیلی استرسی و حساسه 

نمی دونم اشتباه کرد یا نه 

از مدرسه تیزهوشان آمد بیرون 

که بتونه مدرسه نره و بره پانسیون 

خودمم دبیر فارسی دوازدهم هستم 

خیلی براش نگرانم 

می ترسم نتیجه دلخواه رو نگیره و شکست بخوره خیلی حساسه