2777
2789
عنوان

پژمان جمشیدی یه حرکتی زده

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 25 پست
کرده یا نکرده چیکار دارین اخه الکی قضاوت میکنن

قضاوت نمیکنم خواستم به اونایی که به این متجاوز هفت خط دل می‌سوزنن بگم اینا صد تا وکیل و مدیر برنامه دارن از اینا نمیشه اخاذی کرد که میگین به قصد اخاذی اومدن جلو

همین دختره باور کنید صد تا مدرک اورده که باور کردن

کاش زنا هوای همو داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبری اومد ک خبر دیگه رو از رو زبونها بندازه.....

چه ربطی داره مگه حافظه ماهی دارین که نمتونید همزمان دو تا خبرو تو ذهن نگه دارین و هندل کنید

بعد برا امثال شمخانی اصلا مهم نیست اگه حرف مردم براشون ارزشی داشت این همه علنا دزدی نیمکردن

میخواستن تیغش بزنن،نتونستن برای همین دارن براش پاپوش میزارنجمشیدی تازه کار نیست،30ساله که مشهور و شن ...

اتفاقا میتونه بکنه و تهش پشت شهرتش مخفی بشه  همینجوری که الان شد

و خیلیای دیگه شدن

فک کنم تاحالا کارت به دادگاه و شکایت کشی نیفتاده بدونی حتی تشکیل دادگاه برا یه شخص معمولی چه دردسری داره چه برسه جمشیدی

قضاوت نمیکنم خواستم به اونایی که به این متجاوز هفت خط دل می‌سوزنن بگم اینا صد تا وکیل و مدیر برنامه ...

به هیچکدوم از ما ها هیچ ربطی نداره

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

ولی من حس میکنم اگه رابطه ای بوده به میل خودش بود بعد پاپوش وداستاناش

ظاهرا رو دراگ بوده و کلا حالش دست خودش نبوده

پزشکی قانونی فرق تجاوز رو با رابطه معمول نمیفمه؟

[QUOTE=399807535]ظاهرا رو دراگ بوده و کلا حالش دست خودش نبوده پزشکی قانونی فرق تجاوز رو با رابطه معمول نمیفمه؟[/QUOTE میفهمه احتمالا ولی خب گفتم حسم میگه 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘