2777
2789
عنوان

شمامیرین خونه مادرتون شوهرتون اجازه میده برین بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 38 پست
اینجا همه اجازه شون دست خودشونه که😐پس اون تاپیکایی که میگن شوهرم اجازه نمیده فلان کنم همشون منم؟!

بلاخره خانمای ذلیل و بیچاره همه جا پیدا میشن

بعضیا کلاً فکر میکنن شوهراشون خداشونن

برو تگشون کن از خودشون بپرس...... اینجا چه لزومی کسی به دروغ داره ؟! که فوری فکر می کنین دروغ میگن ب ...

اتفاقامنم ندیدم جز این ی مورد

من اصلا نمیتونم چنین چیزی روتحمل کنم

حس زندانی بودن بهم دست میده

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بیرون رفتند حتما تماس می گیرم اطلاع می دم تا حالا نشده بگه نرو ولی اصلا بدون خبر جایی نمی رم ...

این موضوع اینطوری که تاکید کرده ازخونه بیرون نره

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

من از اول اجازه نگرفتم 

فقط اطلاع میدم که میرم فلانجا یا رفتم

ولی انقدر کم میرم بیرون که اگه جایی برم خوشحال میشه و میگه خدارو شکر رفنی بیرون یک هوایی بخوری و حالت عوض بشه 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

برو تگشون کن از خودشون بپرس...... اینجا چه لزومی کسی به دروغ داره ؟! که فوری فکر می کنین دروغ میگن ب ...

الان من گفتم کسی دروغ میگه؟! چه جالب قدرت ذهن خوانی هم دارید انگار

یه کاره میاید میگید تو فکر کردی فلانه

واقعا متوجه نشدی پستم جنبه ی شوخی داشت؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بلاخره خانمای ذلیل و بیچاره همه جا پیدا میشنبعضیا کلاً فکر میکنن شوهراشون خداشونن

یه وقتایی میگم تقصیر خودمونه که انقدر به مردا رو دادیم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
یه وقتایی میگم تقصیر خودمونه که انقدر به مردا رو دادیم

یه تاپیک زده بودن یک ساعت پیش فکر کنم ترکید🤣

یکی از خانما بنده خدا به همکارش(آقا بوده) میخواسته در رابطه با شغلشون پیام بفرسته قبلشم از شوهرش اجازه گرفته

میگفت شوهرم خیلی داد و بیداد کرده عصبانی شده و...

جالبه یه لشگر از خانما به استارترش حمله کردن که حق با شوهرته غرورشو هدف گرفتی غیرتی شده و...

پیام راجع به شغل🤣🤣🤣🤣