2777
2789
عنوان

همه چیو میشه تغییر داد به جز رنگ پوست🤦🏿‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 38 پست
مگه ادم های بلند و لاغر چشونه همه ی مدل و افرداد زیبا لاغر و قد بلندن همه دنبال قرص و عمل برای قد و ...

عزیزم معذرت می‌خوام قصد توهین نداشتم

من خودم هم قدبلند و لاغرم و دوست ندارم برای همین گفتم

سلیقمو گفتم درواقع

همیشه دوست داشتم هیکل ساعت شنی و پر باشه اما خب لاری و بلندی رو دوست نداشتم ولی بازهم شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عمل هست؟😬باید ترسناک باشه عملش😂خب آفرین ب شما.. دیگه همه ما ی چیزی توی بدنمون داریم ک شاید د ...

اره واقعا عملش هست ولی سمتش نرو خطرناکه 

اره دیگه باید پذیرفت🥲🥲🥲🥲

عزیزم معذرت می‌خوام قصد توهین نداشتممن خودم هم قدبلند و لاغرم و دوست ندارم برای همین گفتمسلیقمو گفتم ...

اصلا به خودت اینجور نگو

من انقدر دیدم مردم گریه میکنن اندامی مثل تو داشته باشن خوشحال باش دختر اینا خودش ارزوی خیلیاش

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

اصلا به خودت اینجور نگومن انقدر دیدم مردم گریه میکنن اندامی مثل تو داشته باشن خوشحال باش دختر اینا خ ...

می‌دونی هرکی منو میبینه بهم میگه مگه تو غذا نمی‌خوری داری می‌شکنی از لاغری

وزنم۶۰کیلو اما چون قدم بلنده انکار پوست و استخونم

اره واقعا عملش هست ولی سمتش نرو خطرناکه اره دیگه باید پذیرفت🥲🥲🥲🥲

ن بابا اتفاقا از تنها چیزی ک رضایت کامل دارم قدمه ک متوسطه😂۱۶۵ هستم

اوهوم بیخیال بابا اعصابتو خورد نکن

من مادربزرگم خیلی سفید بود از این سفید های خوشگل .. ی عکس از دوران پیری اش داریم هنوز هم سفید برفی بود

بعد از بچگی همه ب من میگن تو خیلی شبیه مادربزرگت هستی ولی سفیدی رو بهش نرفتم😂بعد دوره بلوغم همش غر میزدم چرا مثل اون سفید برفی نیستم ولی الان اوکیم رنگ خودمو دوست دارم.. نیمه پر لیوان رو ببین خیلیا اون چیزایی ک ما داریم رو آرزو دارن😂

ن بابا اتفاقا از تنها چیزی ک رضایت کامل دارم قدمه ک متوسطه😂۱۶۵ هستماوهوم بیخیال بابا اعصابتو خورد ن ...

واقعا همینطوره

اما خب اینو باید پذیرفت که بیشتر آدم ها خوششون از آدم سفید میاد 

واقعا همینطورهاما خب اینو باید پذیرفت که بیشتر آدم ها خوششون از آدم سفید میاد

اره خب فعلا توی کشور ما اینجوریه ولی هرچی جلوتر میریم علاقه مردم ب پوست های سفید کمتر میشه

همان طوری ک توی باقی کشورها سفید خیلی طرفدار نداره

درهرحال کاری نمیشه کرد بیخیال این چیزا😅😊