2777
2789
عنوان

شوهرم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 100 پست
خسیس بودن ادم به این یه مورد نی آخه. خودت می دونی در ماه چقدر قسط دارین؟ اصلا وقتی بیرون میرین دم یه ...

اگ بگم میخره ولی خب بعضی وقتا میگه هوامو داشته باش 

کلا حس میکنم شاید ب نسبت سی تومنی ک حقوق میگیره ۴ کم باشه..

نمیدونم چ کنم ک بفهمه بیشتر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدبخت میشم😷

خوب باید حقوقت رو بزاری ،همین الان تکلیف رو روشن کن البته با سیاست ،بگو عزیزم خریدهای خونه رو خودت انجام بده ،حقوق منم میخوام ماشین برا خودم بخرم ،برو طلا بخر و بگو مقداری برا خودم مثلا باشگاه و آرایشگاه و اینها هر ماه بهم بده ،همین ،عید هم که شد پول لباس بگیر ازش ،

اگ بگم میخره ولی خب بعضی وقتا میگه هوامو داشته باش کلا حس میکنم شاید ب نسبت سی تومنی ک حقوق میگیره ۴ ...

منم اول ازدواج این حسو داشتم. 

الان میفهمم کلی قسط داریم و اینا 

خیلی جاها شوهرم واسه خودش چیزی نمیگیره واسه من میگیره 

اینا به رفتار خودت بستگی داره 

ببین تو ک خودت پول داری 

سعی نکن بخوای زیاد ازش پول بگیری 

سعی کن میری بیرون بزاری برات خرج کنه. 

این مهم تره. 

الان داری 4 میگیری؟ سال دیگه با شوخی و خنده بگو تورم روی ماهیانه منم تاثیر داره زیادش کنی؟  خواسته هاتو با شوخی و خنده بگو. 

اس ام اسا براش میره هی

بره چه اهمیتی داره ؟؟ شماکارت میگیری خریدکنی حالاچکارپیامکاش داری؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگ بگم میخره ولی خب بعضی وقتا میگه هوامو داشته باش کلا حس میکنم شاید ب نسبت سی تومنی ک حقوق میگیره ۴ ...

هزینه ها خیلی بالاست ، اگه مستأجری که چیزی نمی‌مونه واقعا ،۴تومن پول جیبی خیلی هم خوبه

من یکساله اومدم خونه خودم

تازه میخایم ماشین بخریم 

هر چی پس انداز طلا داشتم دادم

شوهرمم بخش بیشترش رو گذاشت

الان انقد قسط داریم به من ماهانه نمیده منم چیزی نمیگم

اما مطمئنم اینا تو ذهنش میمونه

خوب باید حقوقت رو بزاری ،همین الان تکلیف رو روشن کن البته با سیاست ،بگو عزیزم خریدهای خونه رو خودت ا ...

خرید خوراکیای خونه با خودشه اکثرا مگ اینکه ی وقت نباشه من بخرم

نمیتونم بگم میخوام ماشین بخرم چون هم ماشیک داره هم موتور و بی استفادس ی ماشین دیگه

پارکینگم نداریم

فقط فک کنم باید بگم میخوام پس انداز کنم برا اینده

البته روش اولش بدیش اینه ک اگ پول کم بیارم واااقعا روم نمیشه بگم برام بزنه چون ممکنه تو دلش بگه خب اینکه حطابش هیچ وقت خالی نیس چرا از من میخواد

منم اول ازدواج این حسو داشتم. الان میفهمم کلی قسط داریم و اینا خیلی جاها شوهرم واسه خودش چیزی نمیگیر ...

اوهوم میتونم درک کنم ممنونم ک حسمو بهتر کردی

بیرون نمیذاره من دست تو جیبم کنم

ولی باید یاد بگیرم یجورایی قشنگ خواستمو بگم ک مثلا ۴ تومنی ک دادی تموم شد بازم بریز

اینو نمیدونم چطور بگم بهش