2777
2789
عنوان

به شدت نیاز دارم برگردم به دوران مجردیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست

اما من مجردم میگم کاش ازدواج کنم زودتر از پیش خانوادم برم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

توفیق اجباری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو خونه بابامم ارامش ندارم امیدوارم با یه ادم خوب ازدواج کنم برم

منم  تو خونه ی بابام خیلی بدون مشکل نبودم ولی حس میکنم اون موقع خیلی بهتر بود خونه ی اونا یه گرمی خاصی داره

من توهر دو خونه زجر کشیدم و بدبختی،ولی بااین حال دیشب خواب دیدم مجردم انقدر ذوق کردم،پاشدم یادم افتا ...

آخه خونه پدر هر چقدرم سختی داشته باشه همیشه گرمه وامنیت داره منم خونه بودم کم مشکل نداشتیم ولی الان میرم خونشون میخوام برگردم بعضی میکنم

منم دلم می خواد بچه شم برم مدرسه بیام و دغدغه نداشته باشم

ولی مگه میشه؟

خیر بخوایم نخوایم بزرگ میشیم پیر میشیم...

من متاهلم و عاشق زندگی و همسرمم ولی این حس طبیعیه که ما بخواهیم نخوایم دنیا میگذره و متاسفانه یه روز میاد که دیگه خانواده هامون نیستند

چاره ای نداریم رو موج زندگی سوار شیم