واقعا خدا بهمون رحم کنه توی یکی ار این سایت های خبری خوندم یه پسره پولدار یا یه دختره و پسره که دوستش بودن یه دختره هم دانشگاهیشون رو دزدیدن توی خونه یارو بردن اینقدر 2 ماه زدن و شکنجش دادن دختره مرده بیچاره واقعا دلم براش سوخت این ها هم مطمئنن قسر در میرن. هی خدایا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
اتفاقا افراد سرشناس و معروف و پولدار محتاط تر قدم برمیدارند
فردی که چیزی برای از دست دادن نداره بیشتر خودشو درگیر حواشی میکنه
البته که این دو مورد تنها برای وضعیت مالی که شما ذکر کردید گفتم
به طور کل همه چیز برمیگرده به ذات و انسانیت و تربیت افراد
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍