2777
2789

میتونم قید خودمو بزنم از غذا و لباس  بیفتم ولی میگم انصراف بدم تا کار جدید برم .نکنه نتونم برای بچه ام  غذا و لباس تامین کنم . نکنه بدبخت بشم و بی پولی بکشم . شوهرم نمیره سرکار . هی بهونه میاره من کار حمالی نمیکنم . یک ساله خونه نشسته . امروز گفتم برو سرکار . رفته ب بنگاه املاک گفته بیاد شاگرد بشینه اونجا . دنبال همچین کارایی هست . ولی من گفتم تو الان پسرنوجون نیسی بری شاگردی کنی دوزار پول دستت بیاد . مسیولیت زندگی رو کلا میخوام بدم ب تو من دیگه نمیرم سرکار . میگه نرو خب . 

اصلا منطقی حرف نمیزنه وقتی کار نمیکنه من با چ جرئتی انصراف بدم اخه . استرس و فکر و خیال زیاد داره نابودم میکنه. من خودم نمیتونم بی پولی تحمل کنم اونقدر جنم دارم حاضرم برم کارگری کنم ولی بی پولی نکشم . ای خدااا خیلی تحت فشارم واقعا دارم کم میارم . هیچ کسی ام پشتم نیس حمایتم کنه

شوهر به چکارت بود

فقط برای آوردن بچه به درد خورد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پدر مادر نداره؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا برو شکایت کن شوهر بیکار علاف برای چیه

وقت شکایت ندارم الان زیر منگنه ام . دارم سکته میکنم از فکر و خیال . باید زود تصمیم بگیرم . چاره خل مشکلم اینه اون از فردا بره سرکار . ک نمیره

حداقل‌ بیرونش کن مفت خور نباشه دلت نسوزه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.