2777
2789
عنوان

اساس کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اساس کشی❌️اثات کشی✅️موقع تحویل خونه، باید همونجوری که تحویل گرفتید تحویل بدید دیگه

این پارسالم همینطوری بود وقتی تحویل داد یه هفته بعد یکی اومد درست کنه گفت این از کار افتاده من پارسالم گفتم باید کلا عوضش کنید انگاری بار دوم بود همون پارسال که میومد تعمیر بخاطر همین میگم

این پارسالم همینطوری بود وقتی تحویل داد یه هفته بعد یکی اومد درست کنه گفت این از کار افتاده من پارسا ...

به تعمیرکار بگید گواهی بده و تاییدش کنه و اون گواهی رو ببرید املاک اونجوری صاحبخونه نمیتونه ادعا کنه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

این پارسالم همینطوری بود وقتی تحویل داد یه هفته بعد یکی اومد درست کنه گفت این از کار افتاده من پارسا ...

عزیز ب هرحال ربطی نداره سالم تحویل داده باید سالم تحویل بدی به خدامن خودمم چندسال پیش مستاجرک بودم دوروز مونده ب اسباب کشی کولرکلا سوخت میدونی چقدر دادیم تادرست شد بخدا خیلی بود فک کن مثلااگ پول کولر ۲ بودما۱۲۰۰ دادیم درستش کردیم دیگ همینه شانسیه چاره ای نی

چون پکیچ وسیله مصرفی هست که وابسته به مصرف مکرر ساکن ساختمان هست کم تر صاحب خونه ای زیر بار این مسئله میره 

به تعمیرکار بگید گواهی بده و تاییدش کنه و اون گواهی رو ببرید املاک اونجوری صاحبخونه نمیتونه ادعا کنه

صاحب خونه ملکف نیست که حرف تعمیرکار رو قبول کنه، فقط نظر کارشناس دادگستری سندیت داره

صاحب خونه ملکف نیست که حرف تعمیرکار رو قبول کنه، فقط نظر کارشناس دادگستری سندیت داره

قرارداد اجاره تو املاک تنظیم میشه صاحبخونه هم مکلفه قبول کنه.اگه غیر این بود چرا اصلا قراراد اجاره مینویسن و شاهدها امضا میکنن؟!

این یعنی  که سندیت داره مفادش و تصمیم  اون مشاورر املاک هم مورد تایید موجر و مستاجر هس

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

قرارداد اجاره تو املاک تنظیم میشه صاحبخونه هم مکلفه قبول کنه.اگه غیر این بود چرا اصلا قراراد اجاره م ...

توی قرار داد اجاره فقط مینویسن که سالم تحویل داده شده و باید سالم تحویل بده 

هیچ کس نمیتونه جز قانون صاحب خونه رو مکلف به پذیرش فاکتور و... بکنه مگر اینکه در متن قرار داد ذکر شده باشه تعمیرات با صاحبخونه هست

مشاور املاک فقط واسطه هست و مرجع قانونی نیست