2777
2789
عنوان

مامانم چشمم میزنه😭😭😭

189 بازدید | 17 پست

سلام عزیزانم❤

چونک خودش زندگی خوبی اصلا نداشته کلا خوشی‌های مردم رو حتی نمیتونه ببینه منه احمق چندبار از خوبی های نامزدم بهش گفتم و کارمون به جدایی و قهر کشید

دیشب باز بهش گفتم که قراره دیگه جمعوجور کنیم ان‌شاءالله عقد ساده کنیم 

چندساعت بعدش با نامزدم توی پیام بحث‌مون شد و نامزدم بهم سرد شد و .....😭😭😭😭😭تروخدا بجز چهارقل یک چیزی برای باطل شدن چشم زخم بگید خواهش میکنم😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرز امام جواد بخر

اصلش بسختی گیر میاد وسطاش جادو جمبل مینویسن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

هرچیزی بگی قبوله بجز مادرت چشمت میزنه میخواد ازت راحت شه شوهر کنی چرا باید چشمت بزنه هه

وقتی بهم میگه کاش سینع نداشتی که قشنگ باشی و هزاران کارهای بد ذات دیگه پس خواهشن سکوت کن وقتی چیزی نمیدونید

وااات؟؟؟ 

نه توروخدا با شاه زاده نامزد کردی ک چشت زده مادرت ؟؟

از همین الان گند نامزدت دراومد عزیزم ربطی ب مادرت بدبختت نداره از خداشه ازت خلاص بشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وااات؟؟؟ نه توروخدا با شاه زاده نامزد کردی ک چشت زده مادرت ؟؟از همین الان گند نامزدت دراومد عزیزم رب ...

نه تو نمیدونی اخه همش نفرین میکنه میگه کاش برع تو نباید خوشبخت بشی توی تاپیک های قبلم هست💔بیماری اعصاب داره همش میگ تو باید مث من بدبخت بشی

شغل همسرت چیه؟ خونه و ماشین بنامش داره؟

اتفاقا هیچی نداره و انقد حسادت میکنه