2777
2789

من هم به مطالعه خیلی علاقه دارم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شيراز عزيزم 

سلام همشهری😊

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ممنون من تا حالا كرمانشاه نيومدم جاي ديدني معروف چي داره ؟

ایشالا بیای بهت کلی خوشششششش بگذره.

خب من مرکز کرمانشاهم پارک کوهستانش خیلی قشنگه طاق بستان رو که حتما شنیدی اینم قشنگه. تکیه ی معاون الملک. باغ گلها و پرندگان هم داره 

جاهایی هم که برای خرید مناسب هستن نوبهار و 22بهمن و دبیر اعظم. اینا اسم جاهایین که اگه لباس یا وسایل هر چی بخوای هست کرمانشاه قیمتهاش نسبت به خیلی شهرستانها مناسبه. هتلهای خوبشم هتل جمشید و هتل پارسیان هستن که هر دو نزدیک پارک طاق بستانن.

جاهای دیدنی بقیه ی شهرستانهاشم سراب نیلوفر ، تالاب هشیلان ، بیستون ، معبد آناهیتا.

ایشالا بیای بهت کلی خوشششششش بگذره. خب من مرکز کرمانشاهم پارک کوهستانش خیلی قشنگه طاق بستان رو که ح ...

حتما واقعا دوست دارم بيام ولي فرصت نشده شايد امسال تابستون ممنون عزيزم 

سلام دوستای کتاب خون جونم😊

بهترین کتابایی که خوندم رو ایناست:

نیمه ی تاریک وجود(خود شناسی)

من پیش از تو

حکایت دولت و فرزانگی( موفقیت در کار )

سوگنامه ی حلاج یه کتاب خیلی قدیمیه از کسی قرض گرفته بودم و برام فوقالعاده زیبا بود(شناخت بسر و جایگاه خدا)

جای خالی سلوچ از محمود دولت آبادی

سفر روح(زندگی پس از مرگ)باعث شد تصوراتم از دنیای دیگه زیباتر شه

جادوی نظم از ماری کاندو(نظم به روش ژاپنی)

من میتوانم شما را لاغر کنم(پل مکنا)

تک تک این کتابا برام زیبا و جالب بود، و جزو بهترین کتاباییه که خوندم و پیشنهاد میکنم شمام بخونید

کتاب که الان مشغول خوندنش هستم 

طرز فکر ، رفتار و شخصیت فرزندانتان را متحول کنید از دکتر کوین لمن

من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.

راستی بچه ها، من از کتابایی که میخونم تو یه دفتر نت برداری میکنم، شاید وقت نکنید که یه کتاب رو چند بار بخونید ، ولی نکته های مهم رو میشه در عرض یه ربع خوند که باعث میشه دوباره کل کتاب تو ذهنتون رِفرش شه 

یه وقتایی پیش میاد که ازتون در مورد یه کتاب میپرسن که شمام خوندین ولی بعد از چند سال یادتون نمیاد حتی در چه مورد بوده!

نت برداری عالیه و باعث میشه فراموش نکنید که چیا خوندین😉

من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.