2777
2789

شوهرم رفته ماموریت کاری ادم مزخرفیه ک تا پول نخوای و نگی نمی ده در این حد گاو

ک الان هفت روز گذشته هزار تومن نزده  

من همیشه ارزو دارم جدا بشم این هفته به خودم قول دادم نه زنگ بزنم نه پول بخوام نه جواب تلفن ش بدم  

اول هفته خودم یه پروژه کاری برنامه نویسی قبول کردم ک تقریبا درآمدم شد ۳۰تومن منهای قسطی ک داشتم شد ۲۴ تومن یعنی یه دل سیر خرید هارو انجام دادم  

لباس خریدم و موادغذایی خوب تصور کردم ک شوهرم مرده یه ادمی م ک بچه هام چشم و امیدشون منم وکسی رو ندارم

تلفن اونم جواب ندادم  

خیلی عالی پیش رفت خیلی

کی گفته ما بدون مرد نمی تونیم زندگی کنیم به خدا دنیا بدون اونا بهشته از قدیم گفتن یار خوب تموم ماجراس اگر بده نباشه بهتره  

کاش قسمت م بشه به طور واقعی خلاص بشم از شرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی خوبه ک هنیشه ادامه بده دستت توجیب خودت بره خوشبحالت منم ارزومه مستقل بشم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه هات دلشون نمی‌خواست به پدرشون زنک بزنن ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اتفاقا خانوما براحتی میتونن بدون اقایون زندگی کن 

اونا محتاج خانوما هستن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من دوسدارم خودم مستقل بشم نخام ازاون پول بگیرم ولی خب ایقدر پخمه ام 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

عزیزم اجاره خونه به عهدت نبوده که هیچی از حقوقت نمونهپول پیشهزینه حمل و نقل یا قسط ماشینو مدیریت مخا ...

عزیزم اگر باشه هم دندم نرم کار خوب پیدا می کنم چرا نتونیم

می تونم 

ما زن ها اگر بخوایم میشه