2777
2789
عنوان

پیر ‌پسر دیدم واقعا قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 64 پست
رفتار ظالمانه پدر واقعی بود دقیقا مثل برادران لیلا چرا از ته حرفو متوجه میشی؟

این رفتار پدر واقعی بود؟ از ته فیلم؟ کل فیلم کثافت و هرزگی و بی بندوباری و شهوت هست، کجای این فیلم واقعیه، سرش کجاست که من ته شو متوجه شدم

خییییییییییلی خییییییلی خییییییلی قشنگ بود مخصوصا بازی پورشیرازی منفی منفی حرکات و رفتار پدرم برام ز ...

دقیقا عین جوکر امریکایی خود نقش منفی عالی بود باید بهش یه جایزه عالی بدن حیفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اصل مطلب بخیال شده چسبیدی به حاشیه

فیلم بین نیستن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
این رفتار پدر واقعی بود؟ از ته فیلم؟ کل فیلم کثافت و هرزگی و بی بندوباری و شهوت هست، کجای این فیلم و ...

شما دیدت باید به فیلم دیدن باز کنی فکر کنم باید شاهکارهای سینمایی خارجی بیشتر ببینی تا بتونی شاید درکش کنی برای درک شما زوده دیدت بسته است

از هر دیدگاهی نگاه کردم آخرش چرت بود کلا چرت بود خوب بازی کردن ولی موضوع جذابی نداشت یا آخر متوجه نشدم رعنا عاشق بود یا موردی بود کلا ...چقدر حرص خوردم علی و رضا پدرشون نبستن آزاد گذاشتن تو خونه به چخ رفت ..پایان بهتری میتونست داشته باشه

ما چه میدونیم زندگی شخصی دیگران چطوره؟؟؟،اگر به پرونده های تجاوز وهزار فساد دیگه سر بزنید یا براتون ...

اصلا نیازی به گفتن نیست، بالاخره آدم میفهمه زندگی خودشو و اطرافیانش رو، اطراف زندگی کی اینجور افرادی با این حد از انحراف و کثافت زندگی میکنند، مجموعه ای که تمام هدفشون از زندگی محتویات شورت شون باشه 

کجاش خوبهنسلی که با این فیلما قد بکشه چه احترامی به خانواده و پدر میزارهمیخوان خانواده رو خراب کنن ب ...

عزیزم درکش سخته برای همه فیلم عمیقی بود نه سطحی دیدت باز کن تو‌ دنیای بی انتهای هنر و شاهکارهای دنیا این فیلم چیزی نبود دیدت خیلی بسته است