هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه به سرمایه احتیاجی ندارید میخواید خوش باشید با ۱۸ میلیون چی میخرید
یعنی چیزی به نظرت نمیرسه خودت ؟
هر کسی بر اساس سبک زندگیش خرج میکنه خب........
نمیتونم درک کنم ندونید چی بخرید 😁
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
دیروز یه گوشواره دیدم زیر یک گرم بود با پس اندازم ۹ تومن بود خریدم.دست دو بود.بگردی هست انگشتر یک گر ...
خیلی کوچیکه؟
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
منم اینجوری شدم از نیازام میزنم میدم طلا ولی گاهی با خودم میگم دفعه بعدی پول دستم اومد فلان فلان جا میرم برای خودم کیف میکنم بازم دوباره پشیمون میشم و میدم طلا البته من مقدار پولام کمه و همش سکه پارسیان میخرم
آره مثلا گردنبند انگشتر دستبند اینا همه رو دارید چندین تا دیگه چی میخرید ؟
۳ الی ۴ تومن دیگه میذارم روش میرم سفر کیش دو سه روزه مثلا
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نه خوبه بزرگسال هم میتونه استفاده کنه بذا توی نت بگردم عکس مشابهش رو میفرستم
من بین طلاها فقط گوشواره رو خیلی دوست دارم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱