2777
2789

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من دوتا داداش دارم که یکی۲۸سالشه و دومی که از خودم دوسال کوچیک تر هست و ۲۰سالشه و جدیدن پسر داییم که هم سن داداش کوچیکم هست میخواد ازدواج کنه و داییم میخواد براش زن بگیره و الان ی مدتی شده داداش کوچیکم که ۲۰سالشه گیر داده به پدر و مادرم که من زن میخوام و میخوام ازدواج کنم و گیر داده که باید ازدواج کنم با اینکه داداش بزرگم ۲۸سالشه و استاد یار دانشگاه هست و همه چی زندگیش جوره و مجرده و ازدواج نکرده ما تلاش میکردیم برای داداش بزرگم زن بگیریم ولی الان دوباره داداش کوچیکم گیر داده که من جدی ام و من باید ازدواج کنم و برام برید خواستگاری داداشم هنوز تازه میخواد بره دانشگاه و ۲۰سالشه به نظر من بچه هست با وجود اینکه پدرم میتونه از هر لحاظ ساپورتش کنه برای زندگی ولی هنوز۲۰سالشه باهاش کلی حرف زدم که هنوز خیلی راه و فرصت داری از این تصمیمت کوتاه بیا ولی قبول نمیکنه و گیر داده که من زن میخوام به نظرتون چجوری به این بچه بفهمونیم که زندگی این نیست و ی کاری کنیم که بیخیال بشه 😭😭😭😭😭😭😭 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خودش کار دارع حداقل یه ماشین داره بگیرین

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

برید خواستگاری براش تا اونا ردش کنن که بشینه سرجاش

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ما تونستیم قانع کنیم درسته الان سربازی رفته تحصیل کرده شغل خوب داره اما حس میکنم کارمون اشتباه بود ممکنه بعدها اونی ک میخواد ندونه گیر بیاره یا ذوقشو از دس بده اما الان خودشم میگه چقد خنگ بودما میخواستم خودمو بدبخت کنم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم