2777
2789
عنوان

خانماا خواهش میکنم بیاین

31 بازدید | 5 پست

خانما من یه سوال دارم که تو بخش کلینیک پرسیدم ولی دکتره اصلا جواب نداد سوالمو نوشت برو دکترو چرتو پرت... من سیکل قاعدگیم اینجوریه که سه چار ماه منظم بوده و سی روزه حالادو ماه پیش 28روزه بود پریود قبلیمم که هفت فروردین بود 31روز با پریود قبلیم فاصله داشت.، حالا میخوام برم دکتر که اندازه فولیکول و تخمکو اینارو با سونو بهم بگه میخام چک کنم ببینم یوقت مشکل نداشته باشم خب باید روز چندم برم؟ بعد الان پریودم نامنظم حساب میشه یا منظم؟ سه چار ماه کلا دقیقه.، دو سه ماه نامنظم و دو سه روز جابه جایی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز اول پریودت بشمار روز ۱۳ هم باید سونو بدی واسه فولیکول

مرسی عزیزم.، میشه یکم توضیح بدین .، من تو نت دیدم نوشته بستگی به سیکل قاعدگیتون داره و تاریخ تخمک گذاری میشه چارده روز قبل پریود بعدی.، من سری پیش رفتم دکتر چارده روز بعد پریودم بود گفت تخمکات الان وضعیت خوبی ندارن و بارور نمیشه.، کوچیکه بعد بهم متفورمین داد الان سه ماه خوردم قرصو میخام برم ببیتم درست شده یا نه.

مرسی عزیزم.، میشه یکم توضیح بدین .، من تو نت دیدم نوشته بستگی به سیکل قاعدگیتون داره و تاریخ تخمک گذ ...

اصلا ربطی به طول دوره نداره من هر وقت رفتم بهم‌گفتن روز ۱۳ سیکل برو چکاپ. دوره های شما هم نرمال هست طولش

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋