2777
2789

هیچ کمکی از خانواده دریافت نکردیم

با حقوق همسرم پس انداز کردیم و تا تونستیم وام کم بهره گرفتیم 

البته الان قیمت خونه و ماشین خیلی رفته بالا اون موقع برامون راحتتر بود

زندگیمون معمولیه تو رفاه کامل نیستیم ولی مشکلی هم نداریم شکر خدا

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خونه اولمون از اونا بود که یه زمانی دولت میداد اجاره به شرط تملیک .بیرون شهر بود و کوچیک ولیرفتم و م ...

اره دقیقا باید اوایل به کم قانع بود و ساخت

طلا خیلی خوبه برای پس انداز اما الان خیلییی گرون شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خونه نداریم اماباپول طلاهای خودم و ولی که از پدرم رسیددوتازمین گرفتیم مسکن ملی نوشتیم و ماشین ثبت‌نام کردیم کاربران انداختیم البته وام گرفتیم برای کارهنوزم خونه پدر شوهرم هستیم اما داریم قناعت میکنیم تاکم کم مستقل بشیم مادرم امسال باهام آشتی کرده و بهم کمک مالی خیلی کرده اماقراره به موقع پسش بدیم ازطرف خانواده همسرم صفرقرون هم کمک نداشتیم حتی پول آب برق گاز تعمیرات پای خودمونه عروسی خودمون گرفتیم تا خرخره توقرضیم امابخداکه اگربزارن اعصابمون آروم باشه راضی هستیم

انشاالله خدا حفظ کنه سایه خانوادتون و همسرتون روجسارتا اگه خانواده همسر کمک نکردن خونه رو چجوری تهیه ...

قربانت انشالله 

همسرم تحصیلات خیلی خوبی تو دو رشته تاپ داره 

طراحی میکرد 

شیفت شب زیاد میموند

برنامه نویسی میکرد

ماشین بافت از ترکیه وارد میکرد و … 

منم مهندس معمارم تو شهرداری کار میکردم اون زمان

مامان دوتا گل پسر

من ۱۷ سالم بوو اون ۲۰ سالش که دوست شدیم 

هیچی نداشتیم😂 ولی شوهرم دانشجو معلم بود 

منم کنکور دادم معلم شدم 

الان هر دو فرهنگی ایم 

الان من ۲۰ اون ۲۳ سالشه ماشین رو خرداد امسال خریدیم شغل دوم هم باهم راه انداختیم 

الانم درگیر خرید خونه ایم 😍🥹

یادش به خیر یه زمانی پول بلیط مترو هم نداشتیم 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

ما خونه نداریم اماباپول طلاهای خودم و ولی که از پدرم رسیددوتازمین گرفتیم مسکن ملی نوشتیم و ماشین ثبت ...

انشالله به زودی خونه بخری و مستقل بشی و زندگی تون پر از آرامش و سلامتی باشه

درمورد مسکن ملی و ثبت نام خودرو راهنمایی میکنی؟ چجوریه راحته ؟ قیمتا چجوریه ؟ به درد میخوره یا باید دائم تو صف منتظر بمونی تا یه روزی بشه ؟

قربانت انشالله همسرم تحصیلات خیلی خوبی تو دو رشته تاپ داره طراحی میکرد شیفت شب زیاد میموندبرنامه نوی ...

برنامه نویسی درامدش چطوره؟

شنیدم کار توی شهرداری خیلی مزایا داره

موفق باشیید عزیز🌼

کار و از همه چیز گذشتنخوبه بعد یه مدت به خونه وومیرسیولی دیگه فرصت خوشی نداری نمیدونم کدومش خوبهولی ...

به نظرتون الآن چه کاری خوبه  که سرمایه نخواد یا حداقل سرمایه کمی بخواد؟

آخی خدا حفظ کنه بچه هارو🌼😍

من ۱۷ سالم بوو اون ۲۰ سالش که دوست شدیم هیچی نداشتیم😂 ولی شوهرم دانشجو معلم بود منم کنکور دادم معلم ...

به سلامتییی پایدار باشید😍

درمورد شغل دومی که راه انداختین  توضیح میدی عزیزم؟

و یه راهنمایی درمورد پس انداز برای خرید خونه🌼

انشالله به زودی خونه بخری و مستقل بشی و زندگی تون پر از آرامش و سلامتی باشهدرمورد مسکن ملی و ثبت نام ...

مرسی گل قشنگم الهی حاجت قلبیتوبگیری ازخداعزیزم❤️راستش ماشین دوساله ثبت‌نام کردیم و هشت ماه فقط تأخیر داشته بی نهایت پشیمونیم ازثبتناممون  بازارآزاداگرپول نقدگرونتربدی  می‌دونی وسیله زیرپاته سایپا پدرهمه رودرآورده آنقدر بی مسئولیتن که حتی جواب بهمون نمی‌دن خدالعنتشون کنه....مسکن ملی سال ۹۹ثبتنام کردیم از۴۰۲ تازه زمین پیداکردن شروع کردن به ساخت قراربودچهارتاقسط بگیرن اونم چهل میلیونی هنوز ندادن و اینکه آورده هارو خیلی بردن بالاخره ماه داریم۱۲۰ملیون میدیم اونم از شهریور ارسال افزایش قیمت خورده وام ها رفته هجده درصداماخودشون گفته بودن ۴درصده الان رفتم پرسیدم میگن فقط زیر پوشش ها ۴درصدن خدالعنتشون کنه اما راه برگشت نداریم متاسفانه💔🥺

برنامه نویسی درامدش چطوره؟شنیدم کار توی شهرداری خیلی مزایا دارهموفق باشیید عزیز🌼

عزیزم الان ن همسرم برنامه نویسی میکنه

ن من تو شهرداریم

برنامه نویسی که فرصت شغلیش زیاده 

در مورد شهرداری خب کار کارمندیه بهرحال حقوقش مشخصه من الان دقیقا پنج ساله که دراومدم ازش

ممنونم عزیزم انشالله شماهم همیشه موفق باشی

مامان دوتا گل پسر