2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو یه جاده خلوت با دنده یک ایست و حرکت رو ۵ متر به ۵ متر تمرین کن بعد از اینکه حس کردی فول شدی  برو دنده ۲ و ایست و حرکت از دنده ی ۱ بعد برو ۲ بعد ایست دوباره دنده ۱ بعد دنده ۲ .....همینو رو خیلی تمرین کن فول که شدی دنده عقب، دوره ۲ فرمانه و پارک دوبل تمرین کن 

چه این بار چه بارهای بعدی بلاخره قبول میشی مهم اینه که دست فرمونت خوب بشه که رازش اینه

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
من پارک دوبل و دنده عقب مشکل دارم میترسمممم زیاد

تو اینستا ببین .خیلی خوب توضیح میدن اتفاقا از من دوبل گرفت خیلی خوبم انجام دادم.تو اینستا چندبار کلیپشو دیده بودم 

قبلش آیة الکرسی بخون اگر صندلی عقب نشسته بودی حواست باشه در و از طرف خیابون باز نکنی پیاده بشی 

صادرکات رعایت کن 

جاهای ممنوع بگو با اجازه حواست باشه ممکنه یه جایی چندتا ممنوعیت داشته باشه مثلا بگه پارک کن ،مقابل درب منازل و نزدیک میدان باشه اینجا بگو با اجازه 

خیلی گاز نده البته خیلی آروم و با سرعت لاک پشتی هم نرو 

یه دفعه پات از رو کلاچ برندار 

یه دفعه ترمز نگیر

برو یه جاده خلوت با دنده یک ایست و حرکت رو ۵ متر به ۵ متر تمرین کن بعد از اینکه حس کردی فول شدی برو ...

دیشب تمرین کردم یخورده ولی خیلی آدم استرسیم میترسم به خاطر همین استرس قبول نشم امروزم ماشین نیست تمرین کنم فردا صبحم امتحانه ساعت 7 🤕

میگم مگه سه نفر صندلی عقب نمیشنن؟ چطوری اگه طرف خیابون بودم پیاده شم

بگو اونا پیاده بشن بعد برو پایین 

نمیدونم من از مربی پرسیدم گفت باید اونا رو پیاده کنی😂😁

ولی من خودم که رفتم همون اول پشت فرمون نشستم در این باره تجربه ای ندارم حرف مربی ام بود اگر کسی تجربه داره بگه

دیشب تمرین کردم یخورده ولی خیلی آدم استرسیم میترسم به خاطر همین استرس قبول نشم امروزم ماشین نیست تمر ...

مگه رد شدن ترس داره؟ فقط زحمت و هزینه داره تازه کلی نکات یاد میگیری که دفعه بعد رعایت کنی

مسلط و راحت بشین انگار ۱۰۰ ساله راننده ای نزار استرس رو توچشمات ببینه اونوقت خودتم باورت میشه

من میرفتم جاده خلوت دنده ۱ ایست و حرکت رو چند متر به چند متر تمرین میکردم مثلا بطری یا شاخه درختی رو جاده بود فرض میکردم آدم یا ماشینه ببینم ترمز درست گرفتم بعد مسلط که شدم دنده ۲ و ترمز تو دنده ۲ و معکوس به ۱ رو تمرین کردم 

راستی نیش ترمز ۲-۳ متر نرسیده به سرعتگیر یادت نره

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نیش ترمز23 چیه

۱۰متر قبل از دست انداز پا رو از گاز بردار سرعت رو کم کن ۲ تا ۳ متر قبل از رسیدن به دست انداز سرعت که کم شد یه کوچولو ترمز بگیر