2777
2789
عنوان

بزرگ ترین خاسته تون در حال حاضر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خبر بود اون موقع

خیلی صبوری کردم برای زندگیم همه گفتن جداشو ولی باز نباید جدا میشدم  تا کارم به ازدواج دوم نکشه با یک مرد بدبین و شکاک خسته هستم از بدبینی و شکاک بودنش تا میرم سمت گوشی میگه به کی پیام میدی دیروز معاون پسرم از مدرسه زنگ زده به من میگه چرا با تلفن مدرسه زنگ نزده چرا با خط شخصی خودش زنگ زده ی بدبی نی هایی داره غیر قابل تحمل حتی موقع صحبت کردن با معاون مدرسه زدم روی اسپیکر که بفهمه چیزی نیست منظوری نداره میریم بیرون میگه چرا توی مغازه ها عمیق نگاه میکنی درصورتی که سطحی نگاه میکنم که ببینم چی دارن خیلی چیزها گیر میده خسته ام خسته

پدرم من و عزیزانم رو کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرومونو نبره و دیگه به زور شوهرمون نده😭😭😭

و من و خواهرم ازدواجای عالی کنیم و خوشبخت ترین شیم😭 

و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و اصلا نه خدا و نه بنده هاش ناامیدم نکنن و مانع ارتودنسی قبل جراحی فکم نشن و مانع جراحی فکم نشن و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭....

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:

امسال همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی و خیر و عافیت دنیا و آخرت در خدمت امام برسیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

حالم خوب باشه و دیگه بد نشه 

برگردم به زندگی عادی 

ترس از وجودم کاملا بره 

وسواس فکری برای همیشه از بین بره 

بیماری روحیم کاملا تا آخر عمر از بین بره 

اگه تایپم رو خوندین یه آمین بگین و برام دعا کنین