2777
2789
عنوان

بزرگ ترین خاسته تون در حال حاضر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا ولی نمیشه متاسفانه یه ماشین خریدن برامون ارزو

بخدا حقوقت از خرج های معمول اضافه نمیشه 

قیمت میوه و مواد غذایی نجومی شده 

مدارس بچه ها و هزینه های بچه ها 

شاید باورت نشه به من حقوق میدن فقط هفته اول جواب میده بعد ندارم واقعا خالیه خالی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
بخدا حقوقت از خرج های معمول اضافه نمیشه قیمت میوه و مواد غذایی نجومی شده مدارس بچه ها و هزینه های بچ ...

چرا عزیزم باور کردنیه سخته ولی بنظرم خانواده پرجمعیت نیازمند درآمد زیاده اون بچم امیدی باید داشتع باشه نمیشه ادم الکی بچه دار شه نتونه هزینش بده

ما دیشب رفتیم رستوران بن کارت داشتیم بابام نیومد ک نخاد دوهزار رو اون بن کارت بذاره چون غذاش گرون بود فقط برا سه نفر میشد بخریم من واقعا ناراحت شدم 

مامانم رفته اب معدنی اورده ک نوشیدنی نخریم من ازینکه خانوادم دوهزار دوهزار جمع میکنن خدا میدونه چیکارش میکنن

ولی برا دلشون خرج نمیکنن بیزارم هیچوقت خودم همچین مادری نخواهم شد برای فرزندم که یه رستوران بشه ارزو براش

عاشقم❤️

چرا عزیزم باور کردنیه سخته ولی بنظرم خانواده پرجمعیت نیازمند درآمد زیاده اون بچم امیدی باید داشتع با ...

عزیزم اینطوری نگو مگه تقصیر مامانته  

الان خودت برو ببین می تونی پول در بیاری 

ببین من و همسرم هفده سال شاغلیم 

خونه و ماشین داریم ولی باور کن درآمدمون جواب نمیده 

مگه من مادر بدی بودم درس خوندم دستگاه دولتی استخدام شدم 

منتها انقدر تورم بالاست و حقوقا پایین جواب نمیده 

خب موقعی هم که ما بچه دار شدیم این شرایط نبود 

پس اصلا تقصیر پدر و مادرت ننداز خیلی بی انصافی خیلی گناه دارن به بدبختی ساپورت می کنن تهش مقصر هم باشن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم