2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمد خودشه عزیزم بخدا بحث پولش نیست علنن خرش میکنن

ببین من حال شما درک میکنم ولی باور کن فقط خودت خراب میشی این وسط دنبال جنگ اعصاب که نیستی !

اینجا اکثرا کم سن و سال هستن و راهنمایی اشتباه میکنن   حواست باشه تصمیم اشتباه خودت رو به دردسر میندازه   

بزار خرش کنن شاید خودش دوس داره خر بشه به اجبار که نمیشه به کسی اعتبار داد 

اسمم نظر همسرمه
عزیزم خودمون هر وقت میریم کلی چیز می‌بریم برای همه دارن و خرج میکنن میتونن بجای خوابیدن تو زمستان کا ...

اگه سواستفادس بحثش فرق میکنه و حق باشماست ولی اگر تلاش میکنن و ندارن، جای دوری نمیره. دنیا دوروزه. یه موقع برا خواهربرادر خود ادم خدای نکرده پیش میاد

من که خیلی زحمت میکشم چون برای شغلم از شش سالگی زحمت کشیدم تا همین الان که شبانه روزیه. عرض کردم خو ...

عزیزم باید دو طرف ب درد هم بخوررن

من تا حدی پرون ک برای عروسی و عقد مون شوهرم ماشین دربست براشون کرایه کرد تا بیان

در صورتی میتونم خودمو قاطی نکنم ک برای منم راحت خرج کنه

منظورم این نبود 

اینکه شما قطع ارتباط کنی اون بره بیاد  اینحوری بیشتر خرج میکنه و اصلا متوجه نمیشی 

خودت انقدر پول بگیر که پولی نمونه برای بقیه

انقدر بدم میاد یکی تو این جور مواقع میگه بحث پولش نیستپس بحث چیه خواهر؟؟؟؟؟؟؟ پوله دیگهش هرتم که همچ ...

عزیزم واقعا متوجه نشدی ک بحث اینه ک علنن خرمون میکنن 

هربار ک خودمون میریم کلی براشون وسیله میبریم

دقیقا هر کاری می‌کنه بکنه ب درک

منم ناراحت بودم از خدمات دهی بیجای همسرم مشاور رفتم گفت سرش یه زمانی به سنگ میخوره پشیمون میشه که فایده ای نداره تنها راه شما اینه که خرج کنی از خودت و بچه هات نزنی هزینه کنی پس انداز مخفی داشته باشی تا وقتی پول ازش نگیری نیوفته تو خرج حق و حقوقتو بقیه میخورن