2777
2789
کاش روز اول یا دوم بهش میگفتی تمام شرایطتو قبل اینکه وابسته شی🥲من خودم یه سری چیزا دارم که بخام با ...

اره اولش چیزی نگفتم و اشتباه کردم باید جلسه اول میگفتم که اینقدر اذیت نشم

🥰🥰

اره اولش چیزی نگفتم و اشتباه کردم باید جلسه اول میگفتم که اینقدر اذیت نشم

عیبی نداره یه درسی گرفتی که ازین ببعد بگی ولی با اعتماد به نفس بگیا خودتو کوچیک نکن اصلا

اصنم برا این یکی حسرت نخور اگه واقعااااآاااا عاشقت بود از ته دل، مطمعن باش ولت نمی‌کرد ینی اینقد میخاستت که نمیتونس بدون تو زندگی کنه وقتی این چیزارو میدید کوتاه میومد و بازم میموند 

مگه ما خانوما وقتی خیلی عاشق کسی باشیم تو یه سری چیزا کوتاه نمیایم که نگهش داریم؟

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره یه درسی گرفتی که ازین ببعد بگی ولی با اعتماد به نفس بگیا خودتو کوچیک نکن اصلااصنم برا این ...

اره واقعا حق با شماست، دیگه حسرت نمی‌خورم نشد که نشد

🥰🥰