2777
2789
عنوان

نه پریود میشم نه باردارم

47 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. من ۱۱ روزه عقب انداختم بی‌بی چک گذاشتم منفیه البته شنبه هم میرم آزمایش میدم تقریبا مطمئنم حامله نیستم ولی نمیدونم علتش چیه؟ تقریبا همه علائم پیش از پریود رو دارم مثل جوش صورت و درد زیر شکم و... ولی نمیشم🥲🥲 من ۱۴ ساله پریود میشم هرگز انقدر عقب ننداخته خیلی نگرانم برای شما هم تابحال پیش اومده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استرس شدید نداشتی این مدت؟ یا خدای نکرده درگیر pcos شدی شاید

استرس نه ولی مسافرت چرا دو هفته رفتم شمال خونه مامانم‌. تنبلی نداشتم ولی قبلا کیست داشتم فکر میکنم باز دوباره کیست دارم چون ماه پیش هم هفت روز عقب انداختم و یه خونریزی وحشتناک داشتم. حالا این وسط جمعه هم امتحان دارم. پکیج کاملی دارم😅😅

اتفاقا منم کیست دارم هر ماه میندازم عقب

دارو استفاه می‌کنید؟ من پارسال اتفاقی برای کلیه رفتم سونو که دکتر گفت یه کیست توی تخمدان چپ داری نسبتا هم بزرگه رفتم دکتر زنان بهم دو دوره قرص ضدبارداری داد. بعدش هم انقدر درگیر شدم اشتباه کردم نرفتم باز سونو بدم ببینم کیسته چطور شد