2777
2789
عنوان

صد سوره فلق و صد صلوات میخونم 🍃🌸💚 بیا حاجتت رو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 104 پست
سلام عزیزمبرات دعا میکنم سر نمازانشاءالله به خواسته دلت برسی

سلام

مرسی

خوشحالم کردی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@مامانبزرگپانیذ‍ @مامان،مهدیار‍@maede65‍ @در_انتظار_تو‍@دلخوشی1‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت ...

منم برای حاجت روایی ت 5مرتبه فلق وصلوات قرائت کردم .....

خدادلت روروشن وشادگرداند.....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای حاجت روایی ت 5مرتبه فلق وصلوات قرائت کردم .....خدادلت روروشن وشادگرداند.....الهی آمین

مرسیییییی🩷🩷

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@اربابم‍ @_allah_‍ @zahraayat‍ @تمنااا8تنهااا‍ @خدایا_توکل_به_خودت‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لی ...

سلام عزیزم ممنون

سلامتی و ظهور اقامون

وحاجتروایی خودت 

🌺ای اهل ایمـان از صـبر و نمـاز بـرای حـل مشکلات خود و پـاک مانـدن از آلــودگی ها و رسـیدن به رحـمت حـق کـمـک بخـواهید زیرا خـدا با صابران اسـت🌺

سلام عزیزم ممنونسلامتی و ظهور اقامونوحاجتروایی خودت

🩷🩷🩷

@ویولن_عشق_من‍ @نیمنگته‍ @زهرا_ملکه_کوردستان‍ @zshgh‍ @نادیکرد‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت ...

انشالله هرچه خیره نصیبت بشه🥰

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من برات دعا میکنم انشاالله زندگی همونطوری که میخوای پیش بره مشکلات و گره های زندگیت باز شن و همیشه شاد و خوشبخت باشی

لطفا دعام کن، برای دانشگاه و شهری که میخوام بتونم برم

برای دوستم دعا کن تلاش هاش نتیجه بده

یا اینجا بهترین شکل بمونه یا رفت منم برم پیشش 

همه ی عاشق ها به معشوقشون برسن من هم همینطور 

گره چند ساله که توی یه کاری پیش اومده باز شه

سلامتی و خوشحالی همه و من و عزیزانم

انشالله هرچه خیره نصیبت بشه🥰

🩷🩷🩷🩷

من برات دعا میکنم انشاالله زندگی همونطوری که میخوای پیش بره مشکلات و گره های زندگیت باز شن و همیشه ش ...

چشممممم🩷🩷🩷🩷🩷

لطفا برای رزق و روزی و درآمد بیشتر برام دعا کن

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)                                                        

@آیات1383‍ @parzhak‍ @اعتصامی‍ @136797‍ @گلنازززم2‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت دعاگو هستم ش ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
@فوژان00‍ @cashmere‍ @ااااااااببببب‍ @خانمحاجآقا‍ @خانم۲۴ساله‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت د ...

سلام دوست مهربونم. 🌸

ممنونم ازت ، خدا دلت رو شاد کنه. 

از ته دلم برات دعا میکنم ، إن شاءالله هر خواسته و حاجتی که تو دلت داری ، هر چه زودتر برآورده به خیر بشه. 💚💚💚

برای موفق شدن تو کارهام و برطرف شدن گرفتاری هام ، التماس دعا دارم. 

@فوژان00‍ @cashmere‍ @ااااااااببببب‍ @خانمحاجآقا‍ @خانم۲۴ساله‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت د ...

سلام عزیزم الان تو حرم پیامتو میبینم 🥲

انشالله هرچی خیره پیش بیاد 🤲🕊️

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...