2777
2789
عنوان

دوست ندارم به مادرشوهرم ز بزنم😳

140 بازدید | 15 پست

زوره واقعا؟ 

محبت نمیکنه انگار نه انگار تازه عروسم یکساله 

خیلی بی تفاوت و عادی کلا چهاربارم دعوتم نکرده خونش

زنگم نمیزنه حال بپرسه فقط انتطار داره زنگ بزنی و محبت یطرفه

بخاطر شوهرم چندباری زنگ زدم توعقدم ولی دست و بالم نمیره

هربارم میزنم میناله از مریضی و تا دوروز انرژی منفی میده

یبار گله کرد به همسرم زنت چرا سرنمیزنه، ایشونم کفت سمت اینا رسمه با دعوت یا تماس میان مهمانی 

بیایید بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399789570]همشم فضولی برادرت رفت سرکار؟  خواهرت میاد سر بزنه بهتون؟  بتوچه اقا[/QUOTEمادر شوهر من پسرش زنگ میزنه بهش میگه مریضم دارم میمیرم بعدش که گوشی رو قطع کرد از دیوار راست بالا میره الان به شوهرم گفته زنت چرا نمیاد بهم سر بزنه زنگ نمیزنه بهم منم به شوهرم مستقیم گفتم دوست ندارم زنگ بزنم الان دعوا کردیم با من سرد حرف میزنه ولی به کتفم نیست روز و شب دارم نفرینش میکنم

همشم فضولیبرادرت رفت سرکار؟ خواهرت میاد سر بزنه بهتون؟ بتوچه اقا

به خاطر همین فضولیا دوست داره عادت کنی به زنگ زدن تا باهات صمیمی بشه و آمار بگیره ازت

در مقابل اینجور آدما سفت و سخت رو حد و مرزات بمونن

زنه رو نفرین میکنی یا شوهرتایش اینم تا زنگ میزنی میناله از مریضیا و...

نه شوهرمو. دوست دارم ننش دخالت نکنه خوبیم باهام ننشو یه هفته اس بهم شوهرم زنگ نمیزنه با اینکه باردارم تو شهر غریب ننش شده تاج سر تا دیروز میگفت منو ننم درک نمیکنه الان شده عزیز دوردونه

نه شوهرمو. دوست دارم ننش دخالت نکنه خوبیم باهام ننشو یه هفته اس بهم شوهرم زنگ نمیزنه با اینکه باردار ...

بیا یکاری کن از ننش نه خوب نه بد پیشش حرف نزن

ب بچه ات فکر کن و رابطت با شوهرتو عاشقانه و گرم کن

اونقدی ک یاد میگیره اولویتش خوشجالی توباشه