2777
2789
عنوان

ای وی اف ها بیاید به من نادان کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پانکچر خیلی سخت بهم گذشت

پانکچر با بیهوشیه، بعدش شما درد داشتین؟ من شنیدم بعضی خانمها اذیت میشن متاسفانه. فولیکول هاتون زیاد بوده

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
انشالله همه چیز عالی پیش میره

مبدونی راستش گاهی خیلی نا امید میشم 

انگار باور ندارم که باردارم 

همش ترس سقط دارم 

میدونم خوب نیست ولی این حسم نمیتونم کنترل کنم 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
پانکچر با بیهوشیه، بعدش شما درد داشتین؟ من شنیدم بعضی خانمها اذیت میشن متاسفانه. فولیکول هاتون زیاد ...

اره از روز بعدش شروع شد 

کمرم خیلی درد داشت ، زیر دلم ،یبوست فشار آورده بود 

شکمم بزرگ شده بود،هایپر نشدم ولی دکتر گفت طبیعیه به خاطر اینه تخمدان بزرگ شده،پریود که بشی همه چی برمیگرده به روال قبل 

من تو سونو ۱۹ تا تخمک داشتم ولی ۱۳ تا رو تو تخمک کشی برداشتن،فکر کنم آزاد شده بودن یه تعداد یا بالغ نبودن 

از ۱۳ تا هم ۹ تا شد جنین

۳ تا برام انتقال دادن 

که یکیش گرفت

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
اشکالی نداره عوضش پانکچر و انتقال هزینه زیادی نداره برات من ۴۵ میلیون فقط پانکچر انتقال هم تقریبا ۴۰ ...

خیلی پوله‌‌‌‌‌ بخدا.....اگه از منم این همه بخوان....اصلا ندارم که

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

مبدونی راستش گاهی خیلی نا امید میشم انگار باور ندارم که باردارم همش ترس سقط دارم میدونم خوب نیست ولی ...

اگر خدا بخواد این انسان به دنیا بیاد در هر شرایطی حفظش می‌کنه. پس نگرانی های ما قابل قبول نیست عزیزم. من هفته ششم در محل کارم خونریزی شدید داشتم ، بیشتر از پریود و بعد یه چیزی به اندازه یک انگشت دفع شد. به همسرم گفتم سقط شد و بعد هم به اجبار کلاسهامو در بدترین شرایط ادامه دادم. شب رفتم دکتر و گفتم سقط شد و خیلی ترسیدم، داشتم توضیح میدادم به دکتر و ایشونم همزمان داشت سونو واژینال انجام میداد، گفت کی میگه سقط شده، مانیتور رو برگردوند و بهم نشون داد. اگه خدا بخواد معجزه اتفاق میفته عزیزم. نمی‌دونم چی بود چیزی که دفع شد، فقط می‌دونم خدا میخواست بگه من بخوام میشه

اره از روز بعدش شروع شد کمرم خیلی درد داشت ، زیر دلم ،یبوست فشار آورده بود شکمم بزرگ شده بود،هایپر ن ...

به تظرت ماهایی که تنبلی تخمدان داریم اینجوری بعد تخمک کشی اذیت میشیم...بعد چند روز از تخمک کشی پریود میشی

اره از روز بعدش شروع شد کمرم خیلی درد داشت ، زیر دلم ،یبوست فشار آورده بود شکمم بزرگ شده بود،هایپر ن ...

خدارو شکر که هایپر نشدین و انتقالتون مثبت شده

من تنبلی تخمدان داشتم خودم ۲ هفته استراحت کامل بودم ولی الان نه کارامو میکنم خودم مشکلی ندارم اصلا ب ...

عزیزم شما برای تنبلی تخمدان دارو خوردی یا فقط رفتی برای ای وی اف؟

و این که میشه بگید وزنتون چقدره ؟

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)
اگر خدا بخواد این انسان به دنیا بیاد در هر شرایطی حفظش می‌کنه. پس نگرانی های ما قابل قبول نیست عزیزم ...

عزیزم حرفت رو قبول دارم باید خدا بخواد

من اون خانمی که میخوان بهم تخمک اهدا کنن دو سه روزیه دارن دارو میگیرن.چند سیکل برا من انتقال میدن؟

بعد از پانکچر ایشون و تشکیل جنین ها، اگه وضعیت خوب باشه تقریبا روز چهارده سیکل انتقال میدن فکر میکنم