2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از اول از الکی بهشون نگفتی رفتی آزاد؟

من مگه برا اونا زندگی میکنم.. هیچ وقت دروغ نگفتم

روزایی ک درس میخوندم با زخم زبون منو آزار دادن

مسخرم میکردن میگفتن 

چرا تو اتاقت قایم شدی چرا ول نمیکنی درس خوندنتو😂

اینهمه خوندی چی شدی؟ 

خیلی عذر میخام گلاب به روتون اینهمه برا کنکور خوندی هیچ گو‌هی نشدی

خداشاهده یکی از بچهاشون با کنکور قبول نشدن.. همه با سوابق تحصیلی رفتن دانشگاه

من مگه برا اونا زندگی میکنم.. هیچ وقت دروغ نگفتمروزایی ک درس میخوندم با زخم زبون منو آزار دادنمسخرم ...

برای اونا زندگی نمیکنی ولی حرفاشون روت تاثیر میذاره از اول یه دروغی بهشون میگفتی خیالشون راحت میشد دست از سرت برمیداشتن

در پی تحقق یک رویا...⚖

ممنون انشالله همیشه موفق باشی 🙂🤍 دلیل اینکه پرستاری نیاوردم فامیل بودوسط امتحانات نهاییم یکی عروس ...

همین خیلییی عالیه ایشالا پرستاری ام میخونی در کنار درست دهنشون رو سرویس میکنی داداش خودم پرستاری که آورد عمه ام میگفت کار واسه پیرا ها نیست 🤣

در این حد حسود چون دختر خودشون نتونست چیزی قبول شه با سهمیه ۲۵ درصد بدون این حسادتشون ریشه داره در اینکه خودشون نمیتونن برن اون دانشگاهی که شما میری 

همین خیلییی عالیه ایشالا پرستاری ام میخونی در کنار درست دهنشون رو سرویس میکنی داداش خودم پرستاری که ...

بلهه اینا که مسخره میکنن جدو آبادشونم از دم در دانشگاه علوم پزشکی رد نشده