2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر همین صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 62 پست

چرا با مادرشوهرت زندگی میکنی به شوهرت بگو مستقل بشید و برید جای دیگه تا حرمت ها نشکسته. اگه شرایط رفتن نداری یخچال و گاز بزار تو همون اتاق و به سختی غذا بپز و تو اون اتاق خودت مستقل شو تا حرف نشنوی ای کاش اینقدر سن پایین ازدواج نمیکردی

پس چطوری قبول کردی بری پیش مادرشوهر ؟یا اصلا خانواده ات گداشتن چنین ازدواجی کنی الان توی تبریز دخترا ...

کل زندگیه من تو تاپیک هام هست 

ازدواجم هم زوری بود

اگه بری اول تاپیک هام همه چیو متوجه میشی

turk Giziam

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با مادرشوهرت زندگی میکنی به شوهرت بگو مستقل بشید و برید جای دیگه تا حرمت ها نشکسته. اگه شرایط رف ...

فکر خوبیه 

که بخوام یه اجاق گاز کوچیک بزارم خودم پخت‌وپز کنم 

نه؟

turk Giziam

با مورد اخر یعنی میخواد گیر الکی بده و کارت ساخته ست ولی خب اونجوری ک تو جواب دادی بنظرم فهمیده با حرف حریفت نمیشه و تو از اون عروسای ساده و مظلوم گیرشون بیاره نیستی مگه از روش دیگه ای بخواد وارد بشه چون انگار مرض داره من نامادریم پرسیدم چای داریم چون میدونستم عصبیه یهو برم خودم شاید بگه باید بمن میگفتی خونه منه و فلان اونم گفت اره ما مثل فلانیا .فامیل مامانم رو گفت . نیستیم چایمون اول صبح اماده نباشه اینا حالا خانواده مامانم چایی ای . کلا ی ادم مریض بود اینم گفته بعضیا غلط میکنن با مادزشون اصلا ربطی نداشته

کسی نمیتونه انکار کنه. کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه که کسی نمیتونه انکار کنه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و جذب اکسیژن و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... کسی نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده انکار کنه🙈🧡 

هرچی سختی و بدبختی خونه ی بابات باشه بهتر از اینه که با تو اتاق خونه ی مادرشوهر زندگی کنی ؟

خشتک شوهرتو‌ بکش سرش برات خونه ی جدا بگیره 

موندم خودتون عقل ندارید با این پسرای آسمون جل قول و قرار ازدواج میذارید ، مامان باباهاتون چرا چنین حماقتی میکنن 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من میگفتم به شوهرم خونه ی جدا بگیر بیام اونم میگفت نه ، اگه میای با من و مادرم زندگی کنی بیامنم نمی ...

خب اجبارش چی بود؟

قبول نمی کردی

دختری که توی 17 سالگی اینقدر عجله داره برای شوهر کردن دیگه باید این مسائل رو هم تحمل کنه

بعد اون وقت توقع داری جور بی فکری خودت و مادرت رو مادر شوهرت بکشه؟!!

همین که برات صبحانه آماده می کنه و صدا می کنه خیلی هم لطف کرده

دیگه قرار نیست به جای مادرت ناز شما رو هم بکشه. در نظر بگیر که شما به اون زندگی اضافه شدی پس شما باید سازگار باشی 

البته دوستانه می گم که هر طوری که می تونی همسرت رو وادار کن که حتی یک اتاق اجاره ای هم شده ولی مستقل فراهم کنه که اول زندگی اینقدر دچار تنش نشید

قبول دارم خیلی سخته اما خوب انتخاب خودتون و خانواده تون بوده و کسی مقصر نیست. محکم می گفتید نمیام و اگر نمی خواهی خوش اومدی. هیچ کس هم نمی تونست هیچ کاری بکنه

[QUOTE=399789050]به زنیکه میگم  میگم تو منتظر من نباش تو صبحونت رو کوفت کن  ولی انگار 

دیگه از لحنه کلامتون معلومه چطوریه رابطتون

احترام بینتون موج میزنه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

با مورد اخر یعنی میخواد گیر الکی بده و کارت ساخته ست ولی خب اونجوری ک تو جواب دادی بنظرم فهمیده با ح ...

غلط کرده بخواد حرف زور بهم بگه 

دیگه نمیزارم همه روم سوار شن 

خودم حق خودمو میگیرم 

لازم باشه کتکش هم میزنم 

هرچی خوردم از خودم خوردم 

از اینکه نتونستم از خودم و حق خودم دفاع کنم

ولی کور خوندن

turk Giziam

انگار من شوهرشم میگه چرا منو تنها میزاری میری اتاق میگم میرم درس بخونم میگه خونه بابات میخوندی

اسی من از هیچ کدومتون نمیخوام دفاع کنم، نه شما رو میشناسم نه اون خانم رو که بخوام طرف کسیو بگیرم 

اما

بحث این چیزا نیست، بحت اینه که اون خانم از بودن سما توو خونه و این رفتارها کلافه شده، نسل قبل ی چیزایی رو نمی‌پذیرم مثل خوابیدن تا ساعت 10، شما هم یا مراعات کن یا وقتی مثلا ده بیدار میشی جای حاضرجوابی بگو آره دیشب تا دیروقت داشتم درس میخوندم صبح دیر بیدار شدم، لازم نیست موضع بگیری چون همین دهن به دهن شدن ها کل روز دوتاتون رو خراب میکنه 

اگر نمیتونی تحمل کنی به فکر این باش که مستقل زندگی کنی، اگر نمیتونی مستقل زندگی کنی و شوهرت وقتی حداقل ها رو نمیتونه فراهم کنه ازدواج کرده شما هم بخاطر دوست داشتنت و زندگی مشترک ی مدت تحمل کن 

باز هم میگم من دوست یا دشمن شما یا مادرشوهرت نیستم که بخوام الکی طرف یکی رو بگیرم اما اول شما روی رفتارت کار کن بعد میبینی اون خانم هم بهت احترام میذاره، اینکه یکی ی حرف بدی زد شما با تندی و بی احترامی جواب بدی راه درستی نیست، راه درست اینه که شما با رفتار درست خودت بهش یاد بدی حق نداره باهات بد صحبت کنه 

بچه ها این بنده خدا فقط 17سالشه و بالاجبار داره تو این شرایط زندگی میکنه به نظرم همسرشون کوتاهی میکنه که مادر همسرشون اینقدر زور داره روش وقتی مادر همسرشون اینقدر دلش میخواد یکی تو خونش باشه پس باید حرمت یه بچه رو حفظ کنه 

فکر خوبیه که بخوام یه اجاق گاز کوچیک بزارم خودم پخت‌وپز کنم نه؟

بله اینکار خیلی خوبه

پخت وپز و شستشو رو جدا کن

اونوقت اختیارت دسته خودته

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه ها این بنده خدا فقط 17سالشه و بالاجبار داره تو این شرایط زندگی میکنه به نظرم همسرشون کوتاهی میکن ...

تازه ۷ آبان میشه ۱ ماه که عروسی کردم 

۷ مهر عروسی کردیم 

از الان میخواد دعوا راه بندازه

turk Giziam

فکر خوبیه که بخوام یه اجاق گاز کوچیک بزارم خودم پخت‌وپز کنم نه؟

اره عزیزم این کار را حتما انجام بده خاله منم شوهرش ورشکست شد ۶ سال مجبور شد بره و شرایطش با یه بچه مثل شما بود از همون اول گاز و یخچال گذاشت و مستقل شد