2777
2789
حالا من داشتم از اسی سوال میپرسیدم عشقم. کاری با منظورتون نداشتم.

جان؟😂

جواب دادی و منظورم رو کلا نفهمیدی 

دارم توضبح میدم 

دعوا دارینا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سیزده چهارده برای این حرفا خیلی زوده هنوز درحال گیم بازی کردن و فوتبال با دوستان و امتحان ودرس هستن. ...

نه اتفاقا بیشترین میل و شدت مردان توی این سنخ مشا متوجه نمیشد من پسرم واقعا این چیزا رو تجربه کردم و پشیمونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا تو همه چیز بد قلق تر از دختر ها هستن حتی بلوغ دخترا یه کم گوشه گیر میشن و تمامپسرا پوست تمام ها ...

عصبی و پرخاشگر و لجباز و ‌.....

من ۴ تا داداش دارم قشنگ آمد جلو چشام 😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پسر 14 سال دیگه بالغو اکثر اتفاقات بلوغ درش رخ داده چه شما آگاهی کنید چه نکنید

اگر آگاه نبود و من ترغیبش کردم که درمورد بدن دخترها کنجکاوی کنه چی.هرکسی بچه شو بهتر میشناسه و باید بدونه چه حرفهایی رو چه سنی باید براش باز کنه

عصبی و پرخاشگر و لجباز و ‌.....من ۴ تا داداش دارم قشنگ آمد جلو چشام 😂

ببخشید اسی

ولی خیلی کوفت مشن پسرا

و بدجور تو نخ دخترا میرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ولی برای ما دخترا هم همین کنجکاوی وجود داره ها. چون دهترا هم تو نوجوونی اون کشش ها توشون فعال میشه. ...

پسرا این تفاوت رو دارن که میل انفجاری دارن و باید کنترل بشه وگرنه خیلی خطرناکه میشه و برای لذت حتی به مواد رو میارن 

نه اتفاقا بیشترین میل و شدت مردان توی این سنخ مشا متوجه نمیشد من پسرم واقعا این چیزا رو تجربه کردم و ...

میل وشدتش به تحریکات محیطی بستگی داره به جای بازکردن چشم وگوش بچه بهتره محیطشو پاستوریزه کرد

ببخشید اسیولی خیلی کوفت مشن پسراو بدجور تو نخ دخترا میرن

نه الحمدالله پسرهای ما اصلا اهل دختر بازی و اینا نیستن  به زوووور زنشون میدیم 😁

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

کاملا موافقم باید آموزش مسائل جنسی داده بشه چون پسرا بیشتر در معرض تجاوز هستند‌ خدا نابود کنه متجاوز ...

بله دقیقا بعدشم حتی ممکنه خودشون هم متجاوز بشن نه به دلایل خاصی 

نه الحمدالله پسرهای ما اصلا اهل دختر بازی و اینا نیستن به زوووور زنشون میدیم 😁

بحث دختر بازی نبود

مثلا بچه خواهرام تو سن بلوغ دایم دارن سربه سر دختر ده ساله من میزارن

کرم دارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)