این همه آموزش و اطلاعات در مورد خانم ها هست ولی حتی کوچک ترین اطلاعاتی در مورد پسرا نیست یعنی خدایی چند درصد مادران این فکرو میکنن که پسرشون اصلا توی این فازا نیست اکثر خانم ها فکر میکنن که مردای بالغ بیشترین حس و میل رو دارن اما نمی دونن که پسرای توی سن 14و15 سالگی اوج هورمون و هیجان ذهنی و بدنی قرار دارن ولی پسرا که آموزش ندیدن چی 95 درصد اموزش ندیدن ؟ وقتی برخورد میکنن به این چیزا واقعا اسیب میبینن یعنی آسیب که نه زندگیشون تباه میشه و خیلی چیزهای دیگه که واقعا اینجا اگر میشد میگفتم تا خانم ها بدونن و بشناسن پسراشون رو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خنگ ک نیستی این چیزی نیست ک ی مادر باید بگه خودت باید درک فهم داشته باشی فهمی دخترا هم اینجورین خودشون خودشون جم میکنن میفهمن ک چی غلطع چی درسته پسرا عم بهتره از مغز نداشته شون کار بکشن بفهمن
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
اتفاقا برعکس مادر بگه یا پدر خیلی بهترهاینجوری واقعیت رو بدون هیجان و اضافات میگه و به جای تشویق و ر ...
مثلا چی بگه
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم