2777
2789
من همه چیز برای پسرم توضیح دادمالان هر چی باشه و ..میاد میگه خیلی جدی هستم اون لحظه تا قبحشم نریزه

از جند سالگی گفتی؟ الان چند سالشه؟ 

من پسرم ده سالشه خیلی تو باغ نیست اصلا فقط گفتم نزار کسی به بدنت دست برنه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنگ ک نیستی این چیزی نیست ک ی مادر باید بگه خودت باید درک فهم داشته باشی فهمی دخترا هم اینجورین خودشون خودشون جم میکنن میفهمن ک چی غلطع چی درسته پسرا عم بهتره از مغز نداشته شون کار بکشن بفهمن

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

از جند سالگی گفتی؟ الان چند سالشه؟ من پسرم ده سالشه خیلی تو باغ نیست اصلا فقط گفتم نزار کسی به بدنت ...

اون خصوص ی و ..رو 4 سالگی گفتم و وووو

بلوغ و..رو 13 سالگی 

راه کار کنترل و..رو هم گفتم 

خنگ ک نیستی این چیزی نیست ک ی مادر باید بگه خودت باید درک فهم داشته باشی فهمی دخترا هم اینجورین خودش ...

اتفاقا برعکس مادر بگه یا پدر خیلی بهتره

اینجوری واقعیت رو بدون هیجان و اضافات میگه و به جای تشویق و رفتند سمتش 

دور میشن بچه ها و خودکنترلی یاد میگیرن 

اون خصوص ی و ..رو 4 سالگی گفتم و ووووبلوغ و..رو 13 سالگی راه کار کنترل و..رو هم گفتم

پس من هنوز زوده چون پسرم اصلا نشونع بلوغ نداره

از جند سالگی گفتی؟ الان چند سالشه؟ من پسرم ده سالشه خیلی تو باغ نیست اصلا فقط گفتم نزار کسی به بدنت ...

یه بار بهش بگو پسرم با مامان راحت باش 

هررسوالی داری بیا ازخودم بپرس 

ببین چیا که نمیپرسه 

منم برا پسرم همین فکرای شما رو داشتم 

عزیزم الان جامعه بچه رو تربیت میکنه،  نه پدرمادر و خانواده

من پسرم 14 ساله ش. 

بیشتر چیزها رو برام تعریف میکنه بازم استرس دارم که نکنه به بیراهه کشیده شه. 

الان شما توصیه ت چیه برا مادرهایی که پسر نوجون داریم؟ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

یه بار بهش بگو پسرم با مامان راحت باش هررسوالی داری بیا ازخودم بپرس ببین چیا که نمیپرسه منم برا پسرم ...

اره باهام راحته هر سوالی باشه از خودم میپرسه  ولی فعلا تو باغ نیست 

اتفاقا برعکس مادر بگه یا پدر خیلی بهترهاینجوری واقعیت رو بدون هیجان و اضافات میگه و به جای تشویق و ر ...

مثلا چی بگه 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم