2777
2789
عنوان

بش پیام بدم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 62 پست
میدونم کادم اشنباه بود پیام دادم.خودمم پشیمون شدم بعدش .دوسش دارم.اگه بخاطر اون تبود بخاطر فراموش گر ...

عزیزم. ببین توام دوستش نداری مطمعنن چون تنهایی میخوای بری طرفش فکرمیکنی دوستش داری

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
میدونم کادم اشنباه بود پیام دادم.خودمم پشیمون شدم بعدش .دوسش دارم.اگه بخاطر اون تبود بخاطر فراموش گر ...

بخدا نمیخوام ناراحت ‌‌‌شی عزیزم ولی ادم اگع ی نفرو دوست داشته باشه اولا ک نمییییخواد فراموشش کنه دومأ نمیتونه کسیو بیاره ب جاش 

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتن نیست جانم از تنهاییه ببخشید ولی اگ کیس خوبی برات پیدا بشه بازم دلت پیش پسر خالس؟پس اونیکه ...

ن از تنهایی نیست چند تا کیس خوب اطرافم بود جواب رد دادم.اونیکه چهار سال باهاش بودم رو اولش دوست داشتم بعدش دیدم چ ادم پستیه از چشمم افتاد و ولش کردم

اگ دوسشداشتی همون موقع ک گفت کات هرطورشده نگهش میداشتی اگ دوسشداشتی 4سال راحت بایکی رفاقت نمیکردی پس نگو حسی هس گلم فقط فیلت یاد هندستون کرده

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢

فعلا اصصصصصلا کاری نکن و اگه دیدیش نمیگم کم محلی کن اما خنثی و بی تفاوت باش ببین میاد طرفت یا ن اگه اومد بعد عکس العمل نشون بده.... تا اون کاری نکرده تو کاری نکن

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪
اگ دوسشداشتی همون موقع ک گفت کات هرطورشده نگهش میداشتی اگ دوسشداشتی 4سال راحت بایکی رفاقت نمیکردی پس ...

خب من خیلی گریه کردم و اصرار کردم اما گفت نه برا خودت بهتره ک البته بهانش بود.منم در جا نرفتم با کسی که.بعد از یکسال رفتم .حتی تو اون رابطه جدیدم گاهی اوقات میرفتم تو فکرش.دیگه باید چکار میکردم