2777
2789
عنوان

برای نهار مهمون دارم 🥴🥲🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 66 پست

تو از اونایی ک برا همه چی استرس میگیری؟؟ کشیدی رفت دیگه ،دستبند هم ک استرس نداره .کاش بیشتر استراحت میکردی .برا بچه هم ب همسرت بگو چشم یکی دو ماه فولیک اسید و ویتامین برا سلامتی بچه میخورم بعدش .حالا تا اقدام کنی و بگیره اووو چن ماه راهه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چه قدر سخت میگیریدددددددد نفسم گرفت خدایی از پشت گوشی حتی😐😂بیخیال بابا

🤣🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ معلومه استرس داری

بهتره غذا از بیرون بگیری این جور یکم استراحت کن لازم نیست توی این شرایط انقدر فکر کنی بهتر این کار خواب هست و اگر دکتر بهت انتی بیوتیک داره اونها رو مصرف کنی تا کامل خوب بشی

منم برام عجیب بود اما الان همه میگن وای ایول به همسرت چون فقط قسمت طلا رو میبنن😂🤦🏻‍♀️

والا چه چیزا بخدا اینجا می‌شنویم 

یعنی دندونشو کشیده جایزه باید می‌گرفته اگه جایزه نمیدادن بهش نمیکشیدش؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

منم برام عجیب بود اما الان همه میگن وای ایول به همسرت چون فقط قسمت طلا رو میبنن😂🤦🏻‍♀️

طلا نبود 🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خانما یاد بگیرید ادایی باشید مث ایشون

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دندون عقل ه ربطی به اقدام داشت؟؟؟دستبندت طلاست؟؟؟یعنی از تاپیکت معلومه خیییلی استرس دارییکم رلکس کن

فکر کنم تو بارداری نمیشه دندون درست کرد 

نه عزیزم طلا نیست