2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال هر روز ک الکی بخاطر نبود گاز تعطیل میکردن، چقدر حسرت می‌خوردم برا بچم، زمان ما تا کمر برف بود ...

ما می‌خواستیم برف بازی کنیم نمک میریختن آب میشدن برفا بیشعورا😭😭

خدا نعمت بارون رو هم ازمون گرفته چه برسه به برف🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مثل دوران بچگیمون ،که شبای زمستون توی هوای سرد و عادی میخوابیدیم صبح که پامیشدی همه حا سفید بود با یه ذوق کودکانه ای از دیدن اون حجم برف و سفیدی بلند بلند میخندیدیم و گاهی مرموزانه بخاطر اینکه مدرسه تعطیل میشد و میتونستیم بیشتر برف بازی کنیم خوشحال ترین بچه دنیا میشدیم،فکنم آدم عجیبیم چون من این خاطرات خوبم هستش که خیییلی ناراحتم میکنه چون دیگه وجود نداره

یاد بچگی هام افتادم شب خبری نبود و صبح مامانم بیدارمون می کرد پاشید برف اومده ..... خدایا کاش دوباره یک برف حسابی می اومد واقعا دلم تنگ شده . البته ما که تعطیلی مدارس نداشتیم و توی برف هم می رفتیم مدرسه یادمه حتی صبحگاه هم توی صف زیر برف می ایستادیم ...‌ ولی کاش دوباره برف بیاد 

یاد بچگی هام افتادم شب خبری نبود و صبح مامانم بیدارمون می کرد پاشید برف اومده ..... خدایا کاش دوباره ...

برف بیاد هم دیگه کسیو نداریم باهاش برف بازی کنیم فقط باید تماشا کنیم🚶🏻‍♀️