2777
2789
عنوان

دوستان سلام ناخواسته باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 104 پست
من هماتوم داشتم با استراحت مطلق بازم سقط شد ،ایشون دارو گیاهی خوردن ینی اقدام ب سقط کردن .نگفتم ک بر ...

نه فعلا فقط کیسه زرده را دید ...گفت تو هفته آینده تشکیل میشه شما هکاتوم داشتی خونریزی هم داشتی ؟؟

آخه اصلا لکه بینی ندارم چطور خودش سقط میشه

نمیدونم والا برای من با( هماتوم کوچیک)تا اخر ۳ ماه موندد 

تا ۶ _۷هفته عادی بودم بعد افتادم ب لکه بینی و خونریزی

بنظرم بسپار ب خدا ،خودش داده خودشم اگه صلاح باشه میگیره، هیچ چیزی بی حکمت نیست

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط نکنی که پشیمون میشی خواهر🥲

شده از کارت بزن یه سال بشین تو خونه ولی هدیه ی خدارو پس نزن. چند سال دیگه که دلت بچه خواست باید مثل من ویرون و سرگردون این دکتر اون دکتر باشی و در حسرت بچه های مردم🥲

خدا صلاح دونسته که بهت داده پس امیدوار باش و خوشبین.

سقط علاوه بر اینکه قتل بچه ی خودت محسوب میشه، عوارض زیان بار زیادی برای بدن خودت داره. پس خودتو داغون نکن.💛

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

نه فعلا فقط کیسه زرده را دید ...گفت تو هفته آینده تشکیل میشه شما هکاتوم داشتی خونریزی هم داشتی ؟؟

ببین اولش همه چی عادی بود .بعد لکه بینی شروع شد ،رفتم سونو دادم دکتر گفت هماتوم (البته گفت لخته خون) داری کنار جنینت یا جذب میشه یا دفع میشه،بعد افتادم ب خونریزی خیلی شدید در حدی ک پد بهداشتی تو کمتر از ۵دقیقه پرپر میشد .ولی سونو میدادم میگفت هیچ مشکلی نیست همه چیزشم تشکیل شده ، دیگه ب همین منوال گذشت روزانه امپول و شیاف استفاده کردم ولی اخرش سقط شد .خیلیم دردناک بود بیمارستان و اتاق زایمان و اینا...

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین اولش همه چی عادی بود .بعد لکه بینی شروع شد ،رفتم سونو دادم دکتر گفت هماتوم (البته گفت لخته خون) ...

من با داریم مثل آدم نیست سر دخترم باید تا ۹ماه آنوکساپارین میزدم .الان دیگه نمی‌خوام آمپول بزنم