2777
2789
عنوان

خداجونم شکرت🥰🤍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست
دورت بگردم مهربونم 💓 😘 🙂 🤗 🌺 منم ممنونم ازت 🌹 که بهم یادآوری کردی و روزم رو با است تاپیک زیبا ...

سلامت باشین عزیزم😍 فقط وسیله بودم.

نگاه خودتون قشنگه.افرین‌که قددران خدایید🥰❤️

الهی خیر و برکتش چندبرابر برگرده بهتون🤍🌱

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍چه حس خوبی گرفتم از پیامتون.الهی قلبتون به بهترین حالت ممکن بتپه و نور و ارامش در قلبتون جاری باشه ...

منم تایپک دوست دارم انرزی مثبت داره

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

ببخشيد ميگم گوشت قرمز خام باعث انگل ميشه؟اگه بچه گوشت چرخ كرده خام بخوره انگل ميگيره؟؟؟

در این زمینه تخصص و اطلاعاتی ندارم خواهرجان

ولی خب تاجایی که میدونم بله وقتی خام باشه

احتمال انگل هست

چطور،اتفاقی افتاده؟؟

ان شاءالله خیره.اگر بچتون خدانکرده خورده، بردید دکتر؟؟

در این زمینه تخصص و اطلاعاتی ندارم خواهرجان ولی خب تاجایی که میدونم بله وقتی خام باشه احتمال انگل هس ...

بچه برادرم يه كاسه گوشت چرخ كرده خام خورد 

تاحالا ديدين كسي از گوشت انگل بگيره؟

بچه برادرم يه كاسه گوشت چرخ كرده خام خورد تاحالا ديدين كسي از گوشت انگل بگيره؟

من نشنیدم عزیزم‌.ناراحت شدم براتون.الهیی..طفل معصوم.

چون این تجربه رو کسی اطرافم نداشته.

ولی میگم هرچه زودتر ببرید دکتر بهتره🥺

بچه برادرم يه كاسه گوشت چرخ كرده خام خورد تاحالا ديدين كسي از گوشت انگل بگيره؟

#سوال:

باسلام و خسته نباشید پسری دارم چهار ساله که علاقه زیادی به خوردن گوشت خام دارد . یک روز دور از چشم من به اندازه سه تا فندوق گوشت چرخ کرده گوساله خورده . می خواست بپرسم آیا امکان دارد این گوشت خام باعث تولید انگل در بدن شود لطفا مرا راهنمایی کنید .

جواب:

در صورتیکه گوشت را از مراکز معتبر که تحت نظر دامپزشکی کشتار میکنند تهیه کرده باشید ، مشکلی وجود نخواهد داشت ولی در صورتیکه از فروشندگان محلی که خود اقدام به کشتار دام میکنند تهیه کرده باشید ، احتمال وجود انگل در گوشت و انتقال آن با مصرف گوشت خام به فرزندتان وجود دارد. البته یک احتمال در مورد فرزندتان وجود دارد و اینکه دچار کمبود آهن باشند زیرا فقر آهن یکی از علل تمایل به خوردن مواد غیرعادی مثل یخ ، خاک ، گوشت خام و ... میشود و لذا بهتر است از جهت آهن بدن مورد آزمایش قرار گیرند.

منبع:

تبیان

ممنونم نه نميدونم از كجا اومده نذري اورده بودن برامون هعي

خواهش میکنم خواهر.ان شاءالله بخیر میگذره.

فقط پیگیر باشین خوبه که بتونید ببرید دکتر🥰🙏