2777
2789
عنوان

مقدار مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست
عشقمم میگم طلارو باید بخزه تا موقع عروسیشون؟ یا نه

نمیدونم والا چجوریه ولی خب بخره هم در هر صورت دیگه تو مهریم ذکر شده میمونه دیگه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

[QUOTE=399781591]ازدواج های زمان الانه باید با عقل باشه عاقلی نه با احساس ،اونم بایک شرط فقط دیگه هی ...

شرط حق طلاق و حق خروج از کشور و حق کار هم لابد میگین جز اخلاقیات نیست!!!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بنظرت نیازه باشه ؟

به من بود که اصلا اعتقادی به مهریه ندارم اینم دیگه بخاطره خونواده و عرف جامعست،ما بعد دوسه سال بهم رسیدیم و زندگی که بخواد بخاطره مهریه بمونه میخوام صدسال نمونه،بعدم دیگه تا ۱۴ تا سکه زندانی داره اینم سالی یه سکه میدن اونم انقدر دوندگی داره که خیلیا میبخشن پس پشتوانه ای هم محسوب نمیشه،بهتره از اول درست انتخاب کنیم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

والا همون سالی یه سکه میشه ماهی ده میلیون کم نیست

منظورم اینه تا میاد مهریشو بگیره موهاش مثه دندوناش شده

نه بابا این چه حرفیهداداش خودم مگه نبود همون لحظه اول تمام حساب هاشو مسدود کردن

در هرصورت یه شکست تو زندگیه ...ایشالا که همه جوونا خوشبخت بشن

این حق خروج از کشور نمی‌دونم چیه

کلا مشخصه هیچ اطلاع اگاهی ندارین از گفته اول تون فهمیدم ،یک خانم که مجرد هست سنش بالای ۱۸ سال میتونه پاسپورت بگیره واختیارش با خودش هر کشوری بخواد بره حتی زیارتی فرقی نداره ولی متاهل شد دیگ حق خروج از کشور بدون رضایت کتبی از شوهرش نداره !! بعد یک شرط مهم دیگه هم میگم بهتون ،اونی ک شوهرش میفهمه هیچی نداره ولی پدر شوهرش داره  حتی شرط میتونه در سند ازدواج  داشته باشه ک  مسئولیت هاش بعهده پدرشوهرش هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

به من بود که اصلا اعتقادی به مهریه ندارم اینم دیگه بخاطره خونواده و عرف جامعست،ما بعد دوسه سال بهم ر ...

نه هیچ جای تصویب نشده تو قانون دادگاه ک تا ۱۴ تا مهریه فقط زندانی داره ،لطفا آگاهی حقوقی ندارین گفتن اشتباه نگین به هم جنس هاتون حتی تا ۱۱۴ تا هم حکم جلب گرفتن انداختن زندان

کلا مشخصه هیچ اطلاع اگاهی ندارین از گفته اول تون فهمیدم ،یک خانم که مجرد هست سنش بالای ۱۸ سال میتونه ...

خانوم محترم من خودم کارشناسی حقوق دارم 

می‌دونم داستان رو 

منظورم اینه آخه چرا باید بدون همسر رفت خارج

بعد اونم با ای تورم 

اصن این شرط برای هر کسی لحاظ نیست 

چند نفر مگه شعلشون مرتبط با خارج از کشور هستش 

یا مثلاً بگیم برای تفریح ، میشه آخه بدون همسر رفت ؟؟!!!!!!!!

نه هیچ جای تصویب نشده تو قانون دادگاه ک تا ۱۴ تا مهریه فقط زندانی داره ،لطفا آگاهی حقوقی ندارین گفتن ...

اصل حرف من چیز دیگه ای بود فقط قضیه ی حقوقیش نبود که همجنسم متوجه شد چی گفتم

خانوم محترم من خودم کارشناسی حقوق دارم می‌دونم داستان رو منظورم اینه آخه چرا باید بدون همسر رفت خارج ...

من آقا هستم ، حق کارهم باید شرط کنند چون اجازه نمیدن یکسری ها شوهر هاشون کار کنن