2777
2789

چند روز قبل قرار بود بره کربلا حالا فقط 20 تومن واسه بلیطش داده کلی اینطور مواقع هزینه مبکنه حالا مراسم دعوت شدیم ماشینمون خراب شده قرار با قطار بریم شوهرم هرچقد میگه دست منم خالیه کرایتو بده اومده نشسته اه و ناله میکنه یه بار میگه میرم یه بار میگه نمیرم داره با احساسات شوهرم بازی میکنه موهاشو در اورده رنگ موهاشو ک سفید شده نشون میده خب ب ما چ الان داری میلیونی خرج کربلا رفتنت کنی 20 تومن نداری رنگ مو بخری!!! حتی شوهرم گفت از پسر کوچیکت بگیر برگشته میگه اون نداره یعنی شما بدبد😐😐😐😐

اصلا بااینجور سفر های زیارتی موافق نیستم که از اینو اون پول بگیری

اون چه زیارتیه که میخوای بری وقتی از اینو اون پول بکنی طرف ته دلش راضی نباشه یا تو رودروایسی اون پولو بده اون زیارت بنظرم قبول نیست

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب فک‌میکنه پول پسرش مال خودشه

بچه زاییدی زنش دادی رفته دیگه چه توقعی ازش دارید حالا همینا اگه شوهرای خودشون بخوان به مادرشون کمک کنن خون به پا میکنن

اصلا بااینجور سفر های زیارتی موافق نیستم که از اینو اون پول بگیریاون چه زیارتیه که میخوای بری وقتی ا ...

دقیقا حس میکنم شوهرم بهش کمک کرده منم اصلا راضی نبوودم سفرش جور نمیشه ک بره انگار نطلبیده 1 ماهه کاروان امروز فردا میکنع

حالا بلیط قطارمگه چقدره

بحث پولش نیست بخدا بحث اینه مارو خر فرض کرده من خدایی دلم انقدد  بزرگه از خودم تعریف نمیکنم بدونم کمک لازم داره جلوتر از شوهرم اقدام میکنم  ولی این سیاست داره مثلا میخواد زرنگی کنع ما برنجمون تموم شده بود پیش این. حرف انداختم ک باید بریم بخریم اینم سریع برگشت گفت واسه ما هم تهشه با اینکه میدونم 5 کیسه برنج داره حالا هم میخاد بره کربلا بیاد شوهرم میخواد شام بده میگفت چیا لازم دارید سریع برنجو خم ب لیسا اضاف کرده فقط میخواد بکنهههه از هر طریقی 

دقیقا حس میکنم شوهرم بهش کمک کرده منم اصلا راضی نبوودم سفرش جور نمیشه ک بره انگار نطلبیده 1 ماهه کار ...

من اصلا اینجوری نیستم 

همیشه به شوهرم گفتم چیزی خواستن کمک کنه هنوزم عقدیم

ولی عزیزم بحث اینه بعضی وقتا شرایط جور نیست آدم نمیتونه از گلو زنو بچش بخاطر تفریح دیگران بزنه

خیلی وقتا شده نامزدم پیشم بوده مامانش زنگ زده گفته فلان جام میای دنبالم گفتم پاشو برو مامانته عب نداره 

بعضی وقتام حالم خوب نبوده گفتم نرو اسنپ بگیر خودش بره

این یه مثاله کوچیکه و کاملا متفاوته و کامل درکت میکنم چی میگی

حالا شماهم دستتون تنگه نباید توقع کنه اصلا

حالا واقعا نداره یا الکی میگه

نمیدونم والا 1 ساله عروسی کردیم نتونستیم خدمون جمع کنیم. هعیی امروز فردا میکنیم برای ماه عسل این خانوم ت این مدت چند بار چند بار مشهد و زیارت های دیگ و الانم کربلا بعد میگه پول ندارم کاش منم ب سبک این بی پول بودم😅😅

بحث پولش نیست بخدا بحث اینه مارو خر فرض کرده من خدایی دلم انقدد بزرگه از خودم تعریف نمیکنم بدونم کم ...

میفهممت منم خودم حرصم میگیره یکی سوء استفاده کنه حتی هزار تومن 

ولی منظورم این بود الان مبلغ زیادی نیست که اعصابتو خورد کنی چون گفتی دلم میخواد کنسل کنم 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻