2777
2789
بچه ها من مردم دیگه لچه ها من تموم شپم

واقعا خیلی ضعیفی یا داری اقلا ادا در میاری! بابا دارم میگم خب جاهای دیگه میخوانت تموم شدم چیه؟ واقعا نگرانتم کاش میشد حتما به یکی میگفتم از خانواده‌ات بیاد کنارت الان.

واقعا خیلی ضعیفی یا داری اقلا ادا در میاری! بابا دارم میگم خب جاهای دیگه میخوانت تموم شدم چیه؟ واقعا ...

تا حالا شده بی‌صدا جیغ بزنی دارم بی‌صدا جیغ میرنم طاقت ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا الهی بمیرم. 💔

شورم بشدت خسیسه چنددساله لباسشویی ندارم هرچی که بگی خرابع خیلی پولداره تصمیم داشتم اگه قبول نشدم برم تقاضای طلاق بدم

پول شورت و سوتینم و حنی مادر و خواهرم میدن

کفش نمیخوره هیچی لباس هیچی. 

سختگیرع مثلا میگم کفش میخوام میگه مردم کفششون و سه سال نگه می‌دارند ماهی ۱ میلیون بزور بم میده مدام تحقیرم میکنه الان اگه بفهمه ق نشدم داغون میشم 

کابینتام خرابع حتی یکیش درش کنده

هرج خورد و خوراک میده فقط .

تنها امیدم ب این کار بوده

کار کجا گیر بیارم

کار خوب .

اینجا یه سازمتن خیلی خوب بود عالی و پردرآمد 

قسمت من نبود 

شورم بشدت خسیسه چنددساله لباسشویی ندارم هرچی که بگی خرابع خیلی پولداره تصمیم داشتم اگه قبول نشدم برم ...

طلاق بگیر راهش مشخص نیست واقعا؟ این مرد تورو به زن ضعیفی تبدیل کرده.

طلاق بگیر راهش مشخص نیست واقعا؟ این مرد تورو به زن ضعیفی تبدیل کرده.

خدا ب دادم برسه الان دیگه تحقیر کردن‌اش شروغ میشه

چند روز پیش گفتم شاید قدش نشم ده بار پشت سر هم گفت ها شکستت داد ها شکستت داد

مردم شوهر دارن همدمشونه دلداریشون میدع من چی بدتر مثه دشمن میمونه

خدا ب دادم برسه الان دیگه تحقیر کردن‌اش شروغ میشهچند روز پیش گفتم شاید قدش نشم ده بار پشت سر هم گفت ...

من میگم طلاق بگیر، راه پر تنشیه اما آزاد میشی.

پس آقا تاکسیکم هستن مثل اینکه 🤬

خدا ب دادم برسه الان دیگه تحقیر کردن‌اش شروغ میشهچند روز پیش گفتم شاید قدش نشم ده بار پشت سر هم گفت ...

الان ناراحتی به این شدت عصبی بودن براتون خوب نیست برین استراحت کنین فردا میام داخل تاپیک تون اقدامات راه شو بهتون میگم راهنمایی تون میکنم نگران نباشین شما خدامهربون تون دارین بنده های خدا هیج کاره هستن اعتماد کنین به خداتون نگران وآشفته نباشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

من میگم طلاق بگیر، راه پر تنشیه اما آزاد میشی.پس آقا تاکسیکم هستن مثل اینکه 🤬

الان آشفته عصبی هستن خوب نیست واسشون برن استراحت کنن فردا بهترشدن کمک شون میکنیم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

داره میگه خسیسه، تاکسیکه... دیگه چی از این بدتر 💔

هرچیه الان وقتش نیست ،راه اقدامات داره مشکلی نیست بهتر بشن یکم احوالشون اینجوری آشفته نباشن