2777
2789

مثلا کسی که تصادف کرده تو بیمارستانه اگه دکتر نیاد بالاسرش و بخاطر همین فوت کنه یا اگرم یه دکتر بیاد کمکش کنه

پس خدا اینجا چیکارس 

چیزی هم ب اسم قضا و قدر هست ک میتونه سرنوشت انسانهارو تغیر بده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکتر بیاد و نجاتشم بده ولی خدا نخواد بعدش همون لحظه بدون دلیل میمیره 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چیزی هم ب اسم قضا و قدر هست ک میتونه سرنوشت انسانهارو تغیر بده

اره درسته اما این قضیه مربوط به خداست بخاطر همینم ما دعا میکنیم که مثلا مریضمون خوب شه.پس اینجا فایده دعا چیه

ببین بزار من برات توضیح بدم ی وقتهایی دیدی یکی دلتو میشکنه مثلا چند روز بعدش تصادف میکنه این میشه یا نفرین پشت سرش بوده یا انقدر طرف خوب بوده ک خدا بازم امتحانش میکنه ببینه بنده خوبیه یا ناشکری میکنه … همیشه هم مردن نیست همه ما اینجا ی عذاب هایی میکشیم یا امتحان میشیم به دست خدا یا میگن دردی ک میکشی از میکشی از گناهات کم میشه ..همه چی دست خداست 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

خب اره وسیله اس ولی مگه نمیگن تا خدا نخواد یه برگ از رو درخت نمیفته اینجا باهم جور درنمیاد

خب اونا معتقدند خدا باید بخواد که دکتر به موقع برسه و کارشو درست انجام بده یا نرسه و بیمار فوت کنه

کلا اختیار دکتر هم دست خداست مثلا

اره درسته اما این قضیه مربوط به خداست بخاطر همینم ما دعا میکنیم که مثلا مریضمون خوب شه.پس اینجا فاید ...

دلش میسوزه فرصت میده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره درسته اما این قضیه مربوط به خداست بخاطر همینم ما دعا میکنیم که مثلا مریضمون خوب شه.پس اینجا فاید ...

دعا خودش سرنوشت آدمهارو تغیر میده خیلی از چیزا باعث میشن سرنوشت عوض بشه عمر طولانی یاکوتاه بشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚