2777
2789
عنوان

برای عزیزایی واقعا میخواید ازدواج کنید یه راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 84 پست

درسته

یکی از دوستان منم خیلی با پسرا خوش و بش میکنه

بر خلاف من که خجالتی ام اون خیلی خونسرد تره 

همیشم میاد به من میگه هر روز هفت هشت تا درخواست داره

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

آدم اگه اولویتش معلوم باشه گیج نمیخورهمن اولویتم ایمان بود هیچکدوم نداشتن🥲🤣

منم اولویتم مشخص بود ولی اصلا کسی با اولویتام جور در نمیاد. زمان ک گبذره میفهمی باید حد اقل ۵۰ درصد اولویتاتو خط بزنی(البته خودمو میگم) چون همچین آدمی کم پیدا میشه

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه بر گاداین نتیجه ای که شما بهش رسیدی بخاطر همون عمیق فکر کردنتونه؟

بین تفاوته بین چیزی که تو ذهنته و چیزی که تو دنیای واقعیته چیزی که دور و برته. من عمیق فکر میکردم درباره مسائلی که مربوط به "تور کردن پسر" نبود. 

ولی فهمیدم از دنیای پسرا اصلا سردرنمیاوردم.

۱۴۰۴/۷/۲۵

منم اولویتم مشخص بود ولی اصلا کسی با اولویتام جور در نمیاد. زمان ک گبذره میفهمی باید حد اقل ۵۰ درصد ...

نه ان شاءالله از خدا بخواه و کم هم نخواه

واسه خدا کاری نداره..

راستش من خودم یه مدت طولانی الکی رد میکردم و میگفتم قصد ازدواج ندارم..

چند وقت پیش یکی رو دیدم ۹۰ درصد مطابق خواسته هامه فقط از دسترس خارج شده🤣

واسه ازدواج خوب باید دعا کرد

درستهیکی از دوستان منم خیلی با پسرا خوش و بش میکنهبر خلاف من که خجالتی ام اون خیلی خونسرد تره همیشم ...

یچیزی هست تو دنیای پسرا وقتی ببینن کسی خاطرخواه زیاد داره فک میکنن اون ارزشش خیی بیشتره بخاطر همینم بیشتر و بیشتر جذب اون میشن، میخوان اونو برای خودشون کنن

۱۴۰۴/۷/۲۵

یچیزی هست تو دنیای پسرا وقتی ببینن کسی خاطرخواه زیاد داره فک میکنن اون ارزشش خیی بیشتره بخاطر همینم ...

طرز تفکر پسرا با دخترا خیلی متفاوته 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نه ان شاءالله از خدا بخواه و کم هم نخواهواسه خدا کاری نداره..راستش من خودم یه مدت طولانی الکی رد میک ...

خانواده هایی که خیلی دخترشونو خوب پرزنت میکنن خواستگارای بهتری براشون پیدا میشه

من به چشم دیدم یکسریا دخترشونو همش میبرسن مراسما و مهمونیایی که مطمعنن اونا یه پسری هست

حتی ۱۰۰۰ کیلومتر به بهانه  مسافرت خونه فامیل دوری که پسر همسن دخترشون داره. 

بالاخره فرق میکنه بین دختری که همه دیدنش و وقتی بخوان برن خواستگاری اونو میشناسن و به عنوان یه آپشن در نظر میگیرن تا دختری که هیچکی ندیدتش و کسی نمیخواد ریسک کنه بره خواستگاری دختری که حتی قیافشم ندیدن

البته دعا هم اثر داره حتما و قسمت. ولی احتمالات رو هم نمیشه در نظر نگرفت

۱۴۰۴/۷/۲۵

ینی چی منظورت اینه ی اشتباه بد بهتر از ی اشتباه بدتره؟!

خب عزیزم هرکس نسبت ب شرایط و علایقش کسی پیدا بشه مناسب خودش ازدواج میکنه ب دیر و زود بودنش ربطی نداره

البته ک هرچقد ادم پخته تر باشه ب بلوغ ذهنی بالایی هم دست پیدا میکنه و معیارهاش سنجیده تره 

با احترام حرفت بنظرم کامل درست نبود

میدونمپسرا فقط وقتی آمادگی ازدواج داشته باشن با بهترین دختر در دسترس ازدواج میکنن. باید در دسترس بود ...

اره موافقم

بعضی از اونا دختری که تو بی پولی کتارشون بوده رو ول میکنن با یه دختر دیگه ازدواج می‌کنن 

این باعث میشه دید دخترا نسبت بهشون عوض بشه 

بعد بگن ما با پسر بی پول اوکی نمی‌شیم

پسرام بعدش بیان بگن دخترا پولکی شدن

من حرفتو زیاد قبول ندارم. 

نمونه اش خاله ی خودم بود همش سرش توی درس و کتاب بود  و  همیشه فکر و ذکرش تحصیل بود ظاهر خوب س

هم داشت اما نه زیاد خوشگل.  ولی دنیایی خواستگار داشت هر جا می‌رفت براش خواستگار پیدا میشد با هیچکی هم گرم نمی‌گرفت و خداروشکر همسر الانش از همه نظرررر عالیه ظاهر اخلاق تحصیلات. و ... 

یک دوستی هم دارم خیلی سر سنگینه از همون کارشناسی همش همه برای خواستگاری جذبش میشدن و به هیچکی محل نمیذاشت الآنم نمی‌ذاره توی اراده اینقدر خواستگار داره و همه هم یکی از یکی بهتر  

خانواده هایی که خیلی دخترشونو خوب پرزنت میکنن خواستگارای بهتری براشون پیدا میشهمن به چشم دیدم یکسریا ...

یه ذره حرفت درسته ولی خدا هم بخواد کاری کنه از کسی اجازه نمیگیره یهو یه کیس عالی یه جوری میفرسته برات که باورت نشه..

درسته همه مادر دست وپادار ندارن ولی خودت میتونی رفت و آمد کنی و بریم تو چشم و اینا

پیه طرز فکرشون مثلا !

نمیخوام خیلی بازش کنم چون بحث جالبی نیست 

در مورد تفاوت دیدگاه دخترا و پسرا در بعضی مسائل بود