2777
2789
عنوان

پسرم باز عاشق شده😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 45 پست
خوب میتونید از خطرات این موضوع اگاهش کنیدبهش زنگ بزن و بگو که میدونم خیلی دوست داری تو این سن با دخت ...

بهش میگم اونم تایید میکنه حرفامو

ولی با دخترا عکس میندازه خیلی صمینی 

دختره هم ار این خوشش میاد خوش هیکله تو بغلش بود 

میترسم بخدا 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش کار زیادی از دستت برنمیاد اینجا پدر مادر هستند گاهی نمیشه کنترل کرد چه برسه اینهمه دور باشید

چکار کنم😭😭😭😭خیلی نگرانم 

این اخلاق پدرشو داره چون اندامشم درشته دخترا هم جذبش میشن دوس ندارم از سن کم رابطه داشته باشه

بهش میگم اونم تایید میکنه حرفاموولی با دخترا عکس میندازه خیلی صمینی دختره هم ار این خوشش میاد خوش هی ...

کاری نمیشه کرد وضع همه جا همینه 

متاسفانه 

تنها راه بنظرم محبت زیاد شماست چون وقتی بچه از مادرش محبت زیادی میبینه احساس میکنه تکیه گاه امنی داره

کمتر وابسته به دیگران میشه

ما چرا عاشق و وابسته میشیم؟  چون کمبود داریم حس میکنیم جنس مخالف بیاد میتونه اون خلا رو پر کنه

ولی اگر مادر حمایت گری باشید خیلی دوستانه و گرم باهاش صحبت کنید بگید من دوست دارم مراقبتم تایید و تشویق کنید فرزندتون رو به مرور.. 

شاید بازم سمت این مسائل بره ولی مطمعن باشید اونقدری وابسته به اون طرف نمیشه که بخاد جسم و روحش خودش نابود کنه

و این مسئله جنسی که گفتید خوب ما نمیتونیم جلوی یه سری مسائل بگیریم سخت گیری به نوجوان اون بیشتر ترغیب میکنه سرزنش نکنید بهش تذکر بدید و از عواقب کارش مدام اگاهش کنید همین.. تغییر محیط زندگی و دوستان هم خیلی موثره

ان مع العسر یسرا 🤍بعد سختی آسانیست اری بعد سختی اسانیست

کاری نمیشه کرد وضع همه جا همینه متاسفانه تنها راه بنظرم محبت زیاد شماست چون وقتی بچه از مادرش محبت ز ...

خیلی پیشش نبودم ک بهش محبت کنم 

ولی با این حال قدرشناسه خیلی دوسم داره

ولی میگم بچه اونجا تنها یهو تو حال عادی نباشه دختر هم راضی باشه دیگه به اینکه روح و جسنو مراقبت کنه فکر نمیکنه 

از نرس دارم سکته میکنم

عکسش با دختره خیلی صمیمی بود 

خیلی پیشش نبودم ک بهش محبت کنم ولی با این حال قدرشناسه خیلی دوسم دارهولی میگم بچه اونجا تنها یهو تو ...

از الان شروع کن هنوز سنی نداره دوره نوجوانی هست

هرچقدر سنش بره بالاتر تغییرش سخت تر میشه

اما الان سن خوبیه

تلفنی بهش محبت کن

تصویری صحبت کنید بهش دلگرمی بدید تو همه مسائل مثل درس،، علایقی که داره و.. 

بهش بگید ببخشید که نتونستم تو بچگی کنارت باشمم و مادر خوبی نبودم 

من همیشه به فکرتم دوست دارم برات دعا میکنم موفق باشی و... 

خیلی بهش گیر ندید چرا با دخترا میگردی شما نمیتونید احساس یه پسر بچه ۱۵ ساله رو درک کنید اون تو رویاهای خودش داره سیر میکنه  اینطوری گیر دادن باعث تنفر بیشتر میشه 

اره تلفنی هم میشه محبت زیادی کرد یا تو چت.. این جمله هم خیلی کارایی داره پسرم میدونم خیلی دوست داری بری بگردی و..  دوست داری مثل دوستات وارد این مسائل بشی

ولی مراقب خودت باش عزیزدلم

ارامش خودتون حفظ کنید شما اولین مادر و اخرین مادری نیستید که متوجه این مسئله شده نود درصد پسرا و دخترای امروزی همینن با این فضای مجازی دسترسی راحت 

هیچ مشکلی پیش نمیاد فقد از عواقبش آگاهش کنید بگید که ممکنه درگیر و وابسته این روابط پرخطر بشه و این برای جسم و روحش خوب نیست  هرچقدر خودش رو عقب بکشه و زیاده روی نکنه تو این مسائل به نفعشه

از الان شروع کن هنوز سنی نداره دوره نوجوانی هستهرچقدر سنش بره بالاتر تغییرش سخت تر میشهاما الان سن خ ...

بنظرت برمم پیشش؟

همسرسابقم میگه بهم رجوع کنیم

اینطوری میتونم پیش پسرم باشم

خیلی باهوش و بااستعداده رشته تجربی میخونه ورزشکاره نماز میخونه

میورسم ب خاطر جدایی من و پدرش این همه هوش و استعداد و زیباییش حیف و حروم بشه

بنظرت برمم پیشش؟همسرسابقم میگه بهم رجوع کنیماینطوری میتونم پیش پسرم باشمخیلی باهوش و بااستعداده رشته ...

خوب ببیند شما باید بییند چی براتون بهتره 

اگر دوباره رجوع کنید ممکنه گرفتاری های جدیدی با همسرتون داشته باشید و این وسط خودتون رنج بکشید

درسته فرزندتون به مادر احتیاج داره ولی شما هم به امنیت و ارامش و زندگی سالم نیاز دارین

اگر مسئله شما با همسرتون اونقدر حاد نیست برگردین

وگرنه نزدیک پسرتون خونه بگیرید و مراقبش باشید. 

اگر خیلی نگرانید