2777
2789

اگر قبل از عروسی تو دوران نامزدی و عقد بفهمید ک خیانت کرده به شکل خیلی ناگهانی پیامهای عاشقانه ای ک به کس دیگه داده و بهش عشقم و اینا گفته ببینید، یعنی خدا دستشو براتون رو کرده؟؟

اره بنظرم . چون همه تو این دوران میخوان خودشونو فرشته نشون بدن . ولی وقتی یکی انقد هوله ک همچین کاری میکنه ینی خدا خیلی دوستت داشته خواسته بفهمی با کی داری میری زیر ی سقف 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقل کم من نظرش اینه بله خدا خواسته بهت نشون بده که بعدا با یکی دوتا بچه از خدا شاکی نشی که چرا این س ...

چرا عقل کم گلم خانومی کردی شما گه نظرتو گفتی و کاملا بالغانه و درست بود قشنگم ممنونم ازت

چرا عقل کم گلم خانومی کردی شما گه نظرتو گفتی و کاملا بالغانه و درست بود قشنگم ممنونم ازت

خواهش میکنم بهرحال من با همین عقلم این به ذهنم رسید گفتم خدای نکرده استنادم اشتباه نباشه اون دنیا پاسخگو نباشم😘

امیدوارم هر تصمیمی میگیری به خیر و صلاح زندگی و آیندت باشه