2777
2789
عنوان

برای بچم که زردی داره چیکارکنم

1789 بازدید | 18 پست

سلام خانما

من بچم ۲۰ روزشه. خودمو شدید بستم به خنکی خوردن. آزمایش ۱۵ نشون داد رفت زیر فتوتراپی بعد شد ۵ .بعد چند روز شده ۷ونیم. الان چیکارکنم هرکی جای بچم بود نباید زردی می گرفت بااین رعایت کردنای من.لطفا راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز....پسر من زردیش ۱۲بود دکترش قطره بیلی ناستر داد.....تو یه روز شد ۱۰.......من نزدیک به دوهفته دادم تا کامل زردیش رفت.....خودمم فقط خنکی میخوردم

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏

عیب نداره برای پسر من تا ۱۴ هم اومد با زیر مهتابی گذاشتن و ترنجبین دادن و شیر خِشت دادن و یه قطره هست دکتر بهش داد برای زردیه داروخانه ها دارن بگییری خوب میشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

پتوپيچش نكن خيلي دكتر به خواهرشوهرم گفته بود اينارو شيرتم اگه كمه باقطره چكون شيرخشك بده تعداد دفعات ادرار كردنشو چك كن ببين چند بار در روزه كم بود شير بيشتر بده

😎😎
کاسنی بخور ما به نی نی هم میدیم  وشسرخشت وتلنجبین بخر تو اب جوش بریز ولرم شد بده نی نی

شیرخشت وترنجبین 

شیرخشت نده زیادی از حد تبش سرده الان دیگه از ده اومده پایین خطرناک نیست ترنجبین بده بخوره خودتم بخوریهش شیرمیدی سعی کن گرمیجات نخوری 

قرص فنوباربیتال بود فک کنم این قرص تشنج هست که بعضی دکتر ها اینارو هم میدن....ولی قطره بیلی ناستر مط ...

براي دختر منم كه هي ميرفت بالا هي ميومد پايين همين و تجويز كردن بعد ٣٧ روز نرمال شد

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....