جدی برام سواله ، وقتی بعضی تاپیکا رو میخونم و میبینم چقدررررر زندگی متاهلی مسئولیت و گرفتاری دارع ، چقدر باید سیاست داشته باشی ، همش باید مواظبش باشی خیانت نکنه ، یه موقعهایی حوصله خودتم نداری ولی حوصله یکی دیگر و باید داشته باشی به علاوه ی خانوادش که هر کدوم از اعضای خانوادش یه سازی میزنن ،هر چی میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم که ازدواج بدرد نمیخوره
سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
دقیقا و کلا هم فضاش سمیه . خودشون هم نمیدونن چی میگن و چی میخوان ، مثلا از نظرشون سن ازدواج ۳۰.۴۰ سالگیه بعد یکی تو این سن بگه میخوام بچه دار بشم انگ پیری و هزار چیز دیگه بهش میزنن . یا مثلاً میگن حقوق چقدر باشه خوبه خب مگه همه یه سبک زندگی دارن که هزینههاشون شبیه هم باشه و حقوق مورد نیازشان مثل هم . و خیلی چیزای دیگه
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
به نظر شما الان تو این جامعه ی ما اصن همچین آدمی وجود داره ؟!
وجود داره یا نداره مشکل خودشون هست ،شما خانما باید عقل شرط اذواج کنین نه با احساس فقط سقف مشترک الکی خالی ،بعد چندسال با یکی دو تا بچه بیگناه احساس میپره و عقل بکار میفته به چه کنم چه نکنم !!!!
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
آره بخدا من ۲۰سالگیم به اجبار بابام ازدواج کردم چون اگه ازدواج نمیکردم منو از خونه مینداخت بیرون خیلیم ساده هستم اصلا سیاست بلد نیستم بااینکه خانواده شوهرم انسان خوبین و خود شوهرم چون سیاست بلد نبودم خیلی ازشون حرف خوردم و ازم رنجیدن بخودم بود بعد ۲۵اینا ازدواج میکردم بقول تو خواهر هر چه دیرتر بهتر!👏🏻
چه بد عزیزم ، به قول دوستان ازدواج سیاست میخواد که من و تو نداریم متاسفانه ،میدونی هر چی آدم دیرتر ا ...
بله صدرصد به همه هم پیشنهاد میدم دیر ازدواج کنن من که ۲۰ ازدواج کردم چه گوهی شدم همش خونه نشینم یه عاشق افسرده عصبی روانی هستم همه تاپیکامم بخاطر شوهرمه میزنم بخدا راهکار خوبیم نمیدن این نی نی سایتیا😣
ما این احساساتی بودنه تو وجودمونه دست خودمون نیست ولی خب درسته خیلی ازدواج باید حساب شده و با تعقل ب ...
یکم کامل جامع نگاه کنید ب این مواردی ک میگم اول فرهنگ وجدان و دوم عقل تفکر سوم حس و احساس ،نه که جابجا بشه آسیب وزجر رسانده مسئله زندگی زیر یک سقف فردا روز بچه های بیگناه زیر اون سقف هست ،بچه های بیگناه آواره میشن زجر میکشن با تمام عقده بعد اون یچه ها نوجوان میشن جوان میشن به کلی آدم ها آسیب میرسونن بعدم میشن شوهر یا زن و بعدش درگیر عقده های زندگی شون هنوز هستن به همسرشون آسیب میرسونن و آدما دیگه و آخر هم میشن همون ها مادر و پدر و نوه دار بعد اون آسیب ها نوه هاشون برمیدارن و راه شون ادامه میدن !! یک شرط در سند ازدواج کلی ادم های دیگه نجات میده
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
بله صدرصد به همه هم پیشنهاد میدم دیر ازدواج کنن من که ۲۰ ازدواج کردم چه گوهی شدم همش خونه نشینم یه ع ...
واییی خیلی باحال گفتی 😂😂😂 ولی در کل سعی کن برا چیزی که دست تو نبوده زیاد حرص نخوری و سعی کن از زندگی همونجوری که هست لذت ببری 🫶💚همسر شما هم شاید همه اخلاقش بد نباشه ، بلاخره هر آدمی ویژگیهای خوب و بد داره
سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
بله صدرصد به همه هم پیشنهاد میدم دیر ازدواج کنن من که ۲۰ ازدواج کردم چه گوهی شدم همش خونه نشینم یه ع ...
مشکلات های شما چی هست با همسرتون؟