2777
2789
عنوان

وسواس خرید پیدا کردم هیییی سفارش میکنم وااای

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 21 پست
منم مثل شما بودم خیلی ولخرج اما الان نیستمسعی کن پیجهای لباس ها رو دیر به دیر چک کنیو اینکه پولت و ج ...

میترسم طلا بیاد پایین

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

پولهاتو بریز تو یه حسابی که کارت نداره جمع کن طلا بگیر جلوی جاریات باهاشون پز بده! البته با این کار ...

میترسم طلا بیاد پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم طلا بیاد پایین

خب وقتی طلا میخری نباید به این فکر باشی که یه ماه دیگه بفروشیش، حداقل واسه دو سال دیگه برنامه ریزی کن مطمعن باش سود میکنی ، بعد طلا خریدن میشه واست عادت

خب وقتی طلا میخری نباید به این فکر باشی که یه ماه دیگه بفروشیش، حداقل واسه دو سال دیگه برنامه ریزی ک ...

مرسی گلم.... منم نمیخام یه ماهه بفروشم طلا رو  همون یکی دوسالی مدنظرم هس نگه دارم بعد بفروشم همون میترسم سالهای اینده بیاد پایین

میترسم طلا بیاد پایین

طلا برای سرمایه گذاری بلند مدت عالیه همون میشه سرمایه برای بچهات اما لباس و کیف و کفش و ...چه دردی میخوره

بذار پول جمع بشه برید سفری که دوست دارید

با اون پول یه کار زیبایی که جنبه درمانی داره انجام بده مثلا دندون هاتو ترمیم کن یا به پوستت برس 

و انقدر خرج های مهم تر هست...

میتونی از تکنیک خرید از چمدان برای از بین بردن ولع خرید استفاده کنی

به این صورت که هر چی لباس نو هست جمع کنی و کلا سه چهار دست لباس و یکی دوتا کیف و کفش بذاری دم دست 

بقیه رو بذار تو یه چمدون یا ...بذار تو انبار یا بالای کمد دیواری که دم دستت نباشه 

این چند دست لباس رو استفاده کن تا کهنه بشن یا دلتو بزنه یا ...که بخوای بفروشی یا ببخشی یا با لباس های نو جا به جا کنی

وقتی نوبت به استفاده از لباس های جدیدت میرسه خیلی حس خوبی داره ... توصیه میکنم برای چند ماه هم که شده از این روش استفاده کنی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰