2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره طلاقم بده ب خاطر اینکه میرفتم بهش میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 94 پست

طلاق بگیر

مهریتم بگیر

نترس مثل این آدم بازم پیدا میکنی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این اوصاف تو ناراحتی ک میخاد طلاقت یده؟

تو باید بهش هدیه و پاداشم بدی داره مفتی مفتی نجاتت میده

اینجا ادم هست در حسرت اینه ک طلاقش بده

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

با این اوصاف تو ناراحتی ک میخاد طلاقت یده؟تو باید بهش هدیه و پاداشم بدی داره مفتی مفتی نجاتت میدهاین ...

طلاق مفتی مفتی همه مردا بلدن مهریه ای نمیده ک آخه سالی یکی اونم فراریه تازه آک بشه پیداش کنی 

من مهریه بیشترشو بخشیدم.گ شیر سد طلاق میده وگرنه مهریه سرجاش بود جرئت نمیکرد 

همش غصه اینو میخورم مگ من چی کم داشتم منو نخاست

حتما مشاور برو شما یک مهرطلب هستی که به زور دنبال جلب محبتی

ارزش خودتو بدون

هم توهین کرده هم خیانت کرده بهت زگیل داده بعدم رهات کرده این ادم ارزش نداره براش حرص بخوری

فک میکنی اتفاقا ظالما همیشه سالمن میدونی بهم چی میگفت میگفت دیگ عمرا دستت بهم نمیرسه دیک نمیتونی منو ...

پس لطفا دیگه گول نخور

بدرک بزار بره گمشه و مطمعن باش اتفاقا جواب پس میدن

انقد دیییدم که پس دادن مطمعن باش پس میده

پس لطفا دیگه گول نخوربدرک بزار بره گمشه و مطمعن باش اتفاقا جواب پس میدنانقد دیییدم که پس دادن مطمعن ...

خدا از زبونت بشنوه عریرم 

ممنون از وقتی ک گذاشتی گلم محبت گردی 

شب خوبی داشته باشین 

حالم بهم میخوره از مردا

منظورم این بود مث شوهرت بچه ننه و پررو و عوضی زیاده

انشالله آدم درستش گیرت بیاد

نیومدم تنهایی شرف داره به این شوهرت

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
حالم بهم میخوره از مردا

حالت بهم نخوره چون ادمای خوب هم وجود داره.. به خودت فرصت بده تا حالت خوب بشه بعد از جدایی و گرفتن مهریه ات و ثبت نام برا دانشگاه، زمانی ک مطمعن بودی از نظر روحی روانی حال بهتری داری با یکی دیگه وارد رابطه شو

دیگ سنم میره بالا فک نکنم بتونم ازدواج کنم امسال وارد ۲۶ میشم

خواهر من ۳۲ سالگی ازدواج کرد

الانم دوتا پسربچه خوب داره و از زندگیش راضیه

همه چی ب موقع خودش اتفاق میوفته

اگه هم نیوفتاد تنهایی شرف داره ب اینطور مردی

دیگ سنم میره بالا فک نکنم بتونم ازدواج کنم امسال وارد ۲۶ میشم

سنت کمه عزیزم

نگران سنت نباش

استرس اینده رو نداشته باش

خدا خودش قشنگ برات میچینه

حتما مشاور برو شما یک مهرطلب هستی که به زور دنبال جلب محبتیارزش خودتو بدونهم توهین کرده هم خیانت کرد ...

سر درمان همون زگیل بلایی نبود سرم نیاورده باشه خدا ازش نگذره