2777
2789

عزیز دلم امید تو زندگی خیلی مهمه 

اصلا نترس انشاالله که به زودی خوب میشی.

اول سعی کن بدون استرس غذا بخوری هر چقدر هم کم مهم نیس ولی فقط سعی کن با اشتها بخوری غذات رو.

منم یه مدت اشتهام از بین رفته بود و هی فکر میکردم می میرم این فکرها همه اش الکیه میاد تو ذهن آدم عزیزم

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عزیزم امیدت به خدا باشه بعد زخم معده و رفلکس اصلا لاعلاج نیست ولی شاید چند ماه طول بکشه تا خوب شی 

دیگه اول امید به خدا 

دوم انرژی مثبت به خودت بده مثلا یه پیاده روی که حالت رو خوب کنه بعد سرموقع پزشک ویزیت شو داروهای به موقع و درست بخور تغذیه سالم و مناسب بیماریت باشه نور آفتاب یادت نره 

نماز اول وقت و دوباره امید به خدا

سلام شبت خوش عزیزم بله در فامیل ما خانمی به سرطان دهانه رحم مبتلا بود و دکتر ها نا امید از علاجش بودن و تقریبا ۶ ماه برای ایشون امکان زنده بودن میدادن اون خانم با بالا بردن روحیه و ارامش کاملا بر سرطان پیروز شد البته درمان شیمی درمانی و...رو با جدیت پیگیر بود

نه کم خونی ندارم۹ ماهه مریضماگه لاعلاج نیست پس چیه؟از زندگی سیرم😭

دکتراتو عوض کن

چند تا دکتر برو

ولی چیزی نیست قرصاتو منظم بخور و اصلا استرس نداشته باش استرس برا معده سمه

به دلت ترس راه نده

کوچیک بودم یبار رفتم عروسی تو دهات و با غذای عروسی مسموم شدم و بخاطر برف راهها بند اومد و نتونستم بموقع برم دکتر بعد یه هفته ده روز رفتم ولی معدم به چوخ رفت  برای یک سال داروی معده خوردم و کلی عصبی شده بودم جوری که لقمه رو نمیتونستم قورت بدم کلی وزنم کم شد و کلی اندوسکپی و قرص و پودر و اینا  شاید روزی ده بیستا قرص میخوردما ولی خوب شدم

اسی عزیزم امیدت به خدا باشه بعد زخم معده و رفلکس اصلا لاعلاج نیست ولی شاید چند ماه طول بکشه تا خوب ش ...

الان من ۹ ماهه زخم و رفلکس دارم

به نظرت چقدر زمان لازمه تا خوب شن؟😭

نکنه دو سه سال بشه؟🥲

الان من ۹ ماهه زخم و رفلکس دارمبه نظرت چقدر زمان لازمه تا خوب شن؟😭نکنه دو سه سال بشه؟🥲

مادرشوهرم زخم معده داشت شدید دوراز جون نزدیک یکیالو خورده ای طول کشید با اینکه سنش خیلی بالا بود خدا وسکر کاملا خوب شده از اون موقع تا حالا نزدیک ۱۷سال میگذره کاملا خوب شد 

وزنت برگشت؟اشتها چی؟دقیقا منم از بعد یه ویروس اینجوری شدم

اره وزنم بیشتر از قبل و اشتهام

هیچوقت فکر نمیکردم یروز خوب بشم با اون همه دارو میگفتم معده سوخت کلا دیگه نمیمونه برام ولی خوب شدم

روش های قرآنی رو هم امتحان کن 

البته گفتم قرآنی منظورم دعا نویس و این چرت و پرتا نیست 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

الان من ۹ ماهه زخم و رفلکس دارمبه نظرت چقدر زمان لازمه تا خوب شن؟😭نکنه دو سه سال بشه؟🥲

من از شما بدتر بودم ۶ بار اندوسکوپی شدم و یک عالمه دارو آخرش با دستور بارهنگ و عرق نعنا دکتر خیر اندیش خداروشکر خوب شدم البته حذف سردی و بعضی خوراکی ها مثل نوشابه،چای.سرخ کردنی و فست فودخیلی کمکت میکنه