2777
2789

من همونم ک تو عقد دارم جدا میشم گفتم تو گوشیش پیامهای عاشقانشو دیدم با یکی دیگ ک عکس پروفایل اون طرف دختر بود ولی خودش قسم خورد و اعتراف کرد ک اون طرف دختر نبوده پسر بوده حالا یا ترن.س یا چی نمیدونم...مشکلات دیگه هم داشت تو تاپیکهای قبلیم هست پرخاشگری خساست مامانی بودن دروغ گویی مخصوصا سر مسائل مادی و ...من بخاطرش همه کار کردم ولی تو عقد تقاضای طلاق دادم...حالا مامانش زنگ زده ک تقصیر توعه زندگی پسر منو بهم ریختی و فلان ...تازه مهریه و همه چی رو بخشیدم ،تو همون عقدم هرچی طلا اورده بودن خودشون به اضافه ی کادوهای سرعقد و طلاهایی ک خانواده ی خودم داده بودنو دادم بهش خونه بخره ک فهنیدم زده ۶دنگ به اسم مادرش همه چی رو بخشیدم باز مامانش طلبکاره

اگر دوباره مادرش زنگ زد چی بگم بهش به نظرتون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی چی بگم نداره!!! محکم و قاطع هرچی گفت جواب بده، میگه پسرم رو بدبخت کردی بگو پس طلاق بدید تا بیشتر از این بدبخت نشدید، میگه بیا باز باهاش ادامه بده بگو انقدر بدبخت نشدم که با تمام این رفتارها هنوز با پسر شما ادامه بدم 

هررر چی گفت جواب بده، محکم و قاطع با صدای بلند. 

از خوت دفاع کن 

من اصلا طلاف رو توصیه نمیکنم، همیشه هم میگم اگر یک راه برای ساختن و برگشتن هست آدم باید اون یک راه رو بره، اما وقتی قراره از خودت دفاع کنی محکم و قاطع باش، ینی چی که هرچی مامانش خواست بگه بعد تو ااااره نگران باشی که زنگ زد چیکار کنی؟! زنگ زد بشوری پهنش کن 

وای اسی چی بگم نداره!!! محکم و قاطع هرچی گفت جواب بده، میگه پسرم رو بدبخت کردی بگو پس طلاق بدید تا ب ...

وااای مرسییی ک وقت گذاشتی و نوشتی خیلی خوب بود کامنتت،اره بخدا دیوونم کردن،اصلا اخه مشکلاتی ک داشت چیزایی نبود ک بتونم بگذرم برداشته با یه پسر ترن.س پیامهای عاشقانه داده یا ...تو تامیکهای قبلیم هست، حتی فرصت دادم گفتم جدا جدا بریم پیش یه مشاور بعد فهمیدم همین مامانشو با خودش برده تو اتاق مشاوره راجب من گفتن،خودشون به شدت مذهبی بعد من کلا پوششمو عوض کردم چادری و محجبه شدم امشب برگشته میگه به مامانم ک دختر شما به فروشنده چشمک زده😑😑

اره دقیقاااا حرفت تاصبح حق...

وااای مرسییی ک وقت گذاشتی و نوشتی خیلی خوب بود کامنتت،اره بخدا دیوونم کردن،اصلا اخه مشکلاتی ک داشت چ ...

اولین جمله ای که بخوایی با صدای بلند به مامانش بگی شاید سخت باشه اما از جمله دوم خیلی راحته. نگران نباش. از خودت دفاع کن، مگه کار بدی کردید که گوشی و برندارید و..، اتفاقا اونا باید نگران باشن و خجالت بکشن

اگر خواهرت بودم فردا مامانش رو لوله میکردم 🤣🤣🤣

ولی خواستی با مامانه حرف بزنی، درجا هرچی به ذهنت رسید جواب بده، امشب هم با خودت فکر کن ی مشت جواب براش اماده کن 

من روزانه با کلی آدم سر و کله میزنم، اوایل اصلا زبون نداشتم نمیدونی چی بودم، مجبور شدم بابت کارم زبون م رو به کار بندازم، مجبور شدم، بارهای اول که تلفنی با یکی بحثم میشد نمیدونی چقدر برام سخت بود اما الان اصلا از حرف محکم زدن نمیترسم

تو أم فکر کن فردا مجبوری جواب بدی و از خودت دفاع کنی 

این جمله رو اخر مکالمه حتما بگو 

بگو لطفا دیگه تماس نگیرید بعد این همه ماجرا در حد و اندازه خانواده ما نیست که بخواییم با شما سر این چیزا صحبت کنیم و من واقعا دوست ندارم پدر و مادرم درگیر همچین مسائل چیپی بشن، ترجیح میدم احترامش ن رو حفظ کنم و بیشتر از این چالش برای خانواده م ایجاد نکنم 

عزیزم تاپیک های جدید تو خوندم  طبق معمول برات ناراحت شدم 

نگران هیچی نباش خدا رو شکر کن که شرش از زندگیت کم شد

برای آرامشت قرآن بخون و صلوات نذر کن  

انشاالله یکی صاف و صادق مثل خودت سر راحت قرار بگیره 

اولین جمله ای که بخوایی با صدای بلند به مامانش بگی شاید سخت باشه اما از جمله دوم خیلی راحته. نگران ن ...

مرسیی قشنگممم مرسیییی اسکرین شات گرفتم کامنت اخرتو 😂😂😂😂😂زنگ زد یه جملشو میگم😂

مرسی قشنگم لطف بزرگی کردی گلم مرسی مهربون

عزیزم تاپیک های جدید تو خوندم طبق معمول برات ناراحت شدم نگران هیچی نباش خدا رو شکر کن که شرش از زند ...

ای جانم قشنگم مرسی از انرژیت و لطفی ک داری گلم ممنونتم بهترینا سهم خودت باشه قشنگم💕💕💕💕